Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από την επανεμφάνιση Ρούπα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική μετά την επανεμφάνιση της Πόλα Ρούπα με επιστολή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, Indymedia καθώς πολλοί αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν τη συγκεκριμένη επιστολή ως προάγγελο σοβαρού τρομοκρατικού χτυπήματος από τον Επαναστατικό Αγώνα.

Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής όσα τουλάχιστον βρίσκονται ακόμα στην εργασία τους και δεν βρίσκονται σε διακοπές, φοβούνται πως η Πόλα Ρούπα προαναγγέλλει χτύπημα καθώς αναφέρει ξεκάθαρα

πως θα συνεχίσει το αντάρτικο πόλης.

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο επιχειρησιακός βραχίονας της τρομοκρατικής οργάνωσης είναι ουσιαστικά αλώβητος, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία. Κι αυτό γιατί, μπορεί να έχει συλληφθεί ο Νίκος Μαζιώτης, αλλά δεν έχουν βρεθεί πουθενά τα όπλα της οργάνωσης, γεγονός που σημαίνει πως υπάρχει η δυνατότητα ενός μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος.

Στην επιστολή της η Πόλα Ρούπα δηλώνει αμετανόητη στο αντάρτικο πόλεως και ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να παραδοθεί, καλώντας τις αστυνομικές αρχές να την πιάσουν. Μάλιστα, σημειώνει χαρακτηριστικά πως «ήμουν, είμαι και θα είμαι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα. Αν νομίζουν ότι θα με λυγίσουν, είναι πολύ γελασμένοι».

Η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα στην επιστολή της ξεκινάει κάνοντας αναφορά στη σύλληψη του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη, ύστερα από λυσσαλέα, όπως την χαρακτηρίζει, καταδίωξη χαρακτηρίζοντας τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, «σκυλιά του καθεστώτος».

Φυσικά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης κάνει λόγο για τη μεγαλύτερη κοινωνική γενοκτονία που έχει γίνει στη χώρα σε καιρό «ειρήνης», ενώ όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποίησε τη σύλληψη του Μαζιώτη ως εργαλείο για την αποσταθεροποίηση της παραπαίουσας κυβέρνησης».

Όπως είναι φυσικό, η Πόλα Ρούπα πλέκει το εγκώμιο του αρχιτρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη, λέγοντας πως το μέγεθος της απειλής που αντιπροσωπεύει για το καθεστώς «αντανακλούν οι υψηλοί τόνοι των εμετικών πανηγυρισμών της εγχώριας και ξένης πολιτικής εξουσίας». Σημειώνει πως δεν είναι δίκαιο να είναι αυτός στη φυλακή, αλλά υπογραμμίζει πως θα ήταν «δίκαιο να είναι ελεύθερος και να αγωνίζεται για την κοινωνική Επανάσταση».

Φυσικά από τα πυρά της Πόλας Ρούπα δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία κατηγορεί πως παρουσίασαν τον Νίκο Μαζιώτη ως αδίστακτο πιστολέρο που πυροβολεί αδιακρίτως μέσα στον κόσμο, ενώ φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει ψεύτες και υποκριτές τους δημοσιογράφους για τις αναφορές ότι ο Νίκος Μαζιώτης πυροβολούσε μέσα στον κόσμο.

Για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη σημειώνει πως είναι γελοιότητες ότι τον είχαν εντοπίσει από τις προηγούμενες ημέρες και αποδίδει το γεγονός όπως χαρακτηριστικά λέει: «σε μία ρουφιάνα και μία ατυχία». Όπως αναφέρει στην επιστολή της όλο το προηγούμενο διάστημα από τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη κινούνταν παντού, περνούσαν δίπλα από τους αστυνομικούς και εκείνοι δεν τους έβλεπαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα