Συλλογή υπογραφών για να μην μιλήσει ο Παπανδρέου στο Εδιμβούργο! «Θα είναι προσβολή απέναντι στους Έλληνες»!

Υπογραφές μέσω ειδικής φόρμας στο διαδίκτυο, συλλέγει η ομάδα Real Democracy Now–Edinburgh, ώστε να αποτρέψει την παρουσία και την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου σε συνέδριο που θα λάβει χώρα στο Εδιμβούργο!

Με τίτλο «Persona non grata ο Γιώργος Παπανδρέου στο Εδιμβούργο»,

η Real Democracy Now τονίζει στο κομμάτι που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι ανεπιθύμητος και συμπληρώνει:

«Στις 11 Ιουνίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός που οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, είναι προσκεκλημένος να μιλήσει στο συμβούλιο της TEDGlobal στο Εδιμβούργο. Σύμφωνα με την TEDGlobal, θα “μιλήσει για τα μαθήματα που πήρε από την ελληνική κρίση χρέους’. Παρόλα αυτά, είναι ο ίδιος άνθρωπος κατά τη θητεία του οποίου η Ελλάδα οδηγήθηκε σε ακραία κρίση. Πρόκειται για προσβολή απέναντι σε αυτούς που πήραν τα «πραγματικά μαθήματα» της κρίσης. Όλους αυτούς που χτυπήθηκαν από την αύξηση της ανεργίας, τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, αυτούς που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια ζωή με αξιοπρέπεια, ενάντια στα μνημόνια και στις κυβερνήσεις που τα υπέβαλαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα