Στουρνάρας: Δεν υπάρχει νέος φόρος για τα ακίνητα – Όλοι σε έναν

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σχετικά με τον ενιαίο φόρο ακινήτων μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχει νέος φόρο, προσπαθούμε να ενοποιήσουμε όλους αυτούς τους φόρους σε έναν ει δυνατόν, ακόμα δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις, είπε ο Υπουργός

Ο υπουργός

Οικονομικών είπε ότι στη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά δεν συζητήθηκε το θέμα της φορολογίας ακινήτων, αλλά για το κόστος ενέργειας στη βιομηχανία.

«Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Είναι συζητήσεις που συνεχίζονται και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», σημείωσε.

«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες που περνάει σήμερα ο τόπος. Αλλά, επίσης, έχουμε συναίσθηση και των δυσκολιών του κόσμου. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε μεταξύ όλων αυτών των στόχων», προσέθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα σενάρια για εφαρμογή αφορολόγητο ορίου 50.000 ευρώ στο ενιαίο φόρο, ο κ. Στουρνάρας δεν θέλησε να πει περισσότερα, καθώς, όπως ανέφερε, «δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα