Στηρίζουμε «Χωρίς Αντάλλαγμα» την «Κιβωτό του Κόσμου» την Κυριακή στο θέατρο Χυτήριο

Εκδήλωση για την στήριξη του έργου της Κιβωτού του Κόσμου* θα πραγματοποιήσει η Εθελοντική Δράση Κοινωνικού Χαρακτήρα «Χωρίς Αντάλλαγμα» σε συνεργασία με το Χυτήριο Theatre ART cafe, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:30.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης ρούχα, τρόφιμα και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τα 400 παιδιά που υποστηρίζονται από την Κιβωτό

καθώς και για τις οικογένειες τους.

Σας περιμένουμε όλους!

Θα υπάρχει πολυπληθής καλλιτεχνική ομάδα για την ψυχαγωγία των ενηλίκων καθώς και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παιδιών, με κλόουν και ταχυδακτυλουργό.

Σε όλα τα παιδάκια που θα περάσουν από το Χυτήριο θα μοιραστούν γλυκίσματα, πίτσες και μικρά δωράκια.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι εξής:

ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ – ΗΡΩ ΣΑΙΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΠΕΝΥ ΞΕΝΑΚΗ – ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΑΡΘΑ ΜΕΝΑΧΕΜ – ΛΥΔΙΑ ΣΕΡΒΟΥ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΛΙΑ και το group VIRGINIA & THE WOOLF . ΜΟΥΣΙΚΟΣ – Γ. ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή προσέλευση, πρωτίστως από παιδιά για να τους δείξουμε πόσο σημαντική είναι η έννοια της προσφοράς.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε όλους κοντά μας.

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΙΚΡΟΙ – ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ «ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ» ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-Από τις 11:30-18:00

ΧΥΤΗΡΙΟ Theatre ART & Café Διεύθυνση: Ιερά Οδός 44, Γκάζι (Μετρό: στάση Κεραμεικός),

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : Γεωργία Λάσκου – Βάσια Παναγοπούλου – Αθηνά Τσαμαδού

Αρωγοί της προσπάθειας : ΧΥΤΗΡΙΟ Theatre ART & Café, ΙΟΝ, Pizza Fan, Πόλις Ακίνητα, Δελφινάκια, iNatural, Beauty@home, Teleservice, ΚΑΠΑ Studios.

*Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1/251022721715249

Keywords
Τυχαία Θέματα