Στην κατάψυξη η χώρα- Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αθήνα

Το κύμα πολικού ψύχους δεν σταματά καθώς θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και παγετός στα ηπειρωτικά, ενώ την κατάσταση θα επιδεινώσουν οι ισχυροί άνεμοι που θα πνέουν μέχρι 7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο και βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη

Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά -5 έως 7 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο ή πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και σταδιακή βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 9 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Στα ορεινά και ημιορεινά αναμένεται χιονόπτωση κυρίως στην Κρήτη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα σχολέια, μάθημα δεν θα κάνουν σήμερα οι μαθητές στους Θρακομακεδόνες, ενώ στο δήμο Ωρωπού (δηλ. Αυλώνα, Αφίδναι, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Πολυδένδρι, Συκάμινο, Ωρωπός) και στο δήμο Φύλης (δηλ. Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά) τα σχολεία θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί για λόγους ασφαλείας.

Από την άλλη κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Διονύσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα