Σούπερ Λίγκα: Τελευταία στροφή στο πρωτάθλημα

Με τη διεξαγωγή της 31ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η συγκεκριμένη ημέρα στη Σούπερ Λίγκα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αναμετρήσεις «φωτιά», που εν πολλοίς θα καθορίσουν τη μοίρα κάποιων ομάδων ως προς την κατηγορία που θα αγωνίζονται την ερχόμενη περίοδο.
Στη Βέροια η ομώνυμη ομάδα θα παίξει το τελευταίο χαρτί της υποδεχόμενη την Ξάνθη, αφού αν δεν καταφέρει να απεμπλακεί και σήμερα από τη 16η θέση

δεν θα το κάνει ποτέ, ενώ ακριβώς τον ίδιο στόχο έχει και ο ισόβαθμός της Πλατανιάς απέναντι στο Λεβαδειακό, τον οποίο θα φιλοξενήσει στα Περιβόλια.
Ο Άρης θα πρέπει να κάνει τέσσερις νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές που απομένουν για να έχει ελπίδες παραμονής, εκκινώντας σήμερα απέναντι στον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ με τρίποντο στη Νέα Σμύρνη επί του Παναιτωλικού ο Πανιώνιος ουσιαστικά θα έχει σώσει ακόμη μία χρονιά στην ανώτατη κατηγορία.
Ως προς τους «μεγάλους», ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στην αποστολή θα παίξει στην Τρίπολη απέναντι στον πάντοτε δυνατό Αστέρα, ενώ ο Ατρόμητος έχει δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ και ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ουσιαστικά αδιάφορη Καλλονή.
Το σημερινό πρόγραμμα:
15:00 Βέροια-Ξάνθη Novasports 2
15:00 Πλατανιάς-Λεβαδειακός Novasports 3
17:15 Άρης-Εργοτέλης Novasports 3
17:15 ΟΦΗ-Ατρόμητος Novasports 2
17:15 Πανιώνιος-Παναιτωλικός Novasports 4
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Novasports 3
19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΛ Καλλονής Novasports 2

Keywords
Τυχαία Θέματα