Σοκ – Ανήλικοι «πιστολέρο» λήστευαν μαθήτριες και τουρίστες στην Κέρκυρα

Ανήλικοι ένοπλοι δράστες σκόρπισαν τον τρόμο στην Κέρκυρα ληστεύοντας ένα 13χρονο κορίτσι και επιχειρώντας να ληστέψουν Βρετανούς τουρίστες.

Οι «άγουροι» ληστές, δύο 15χρονοι, ένας 16χρονος και ένας 19χρονος, έβαλαν στο στόχαστρό τους αρχικά τρεις Βρετανούς που γυμνάζονταν σε μια αθλητική εγκατάσταση στο λιβάδι Ρόπα. Τους απείλησαν με το όπλο, αλλά οι αλλοδαποί αντέδρασαν και οι θρασύδειλοι πιτσιρικάδες τράπηκαν φοβισμένοι σε φυγή αναζητώντας θύματα στα… μέτρα τους! Λίγες ώρες αργότερα, εντόπισαν

μια 13χρονη μαθήτρια στον Άγιο Ιωάννη και της άρπαξαν το κινητό της, ενώ αμέσως μετά αποπειράθηκαν να κλέψουν και την τσάντα μιας συνομήλικής της στην ίδια περιοχή.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί και τους αναζητούσαν, εντόπισαν τον 16χρονο που συνελήφθη και αποκάλυψε τα στοιχεία των συνεργών του που όμως δεν βρέθηκαν. Συνελήφθησαν, όμως, οι μητέρες των δυο ανήλικων ηλικίας 35 και 43 χρόνων και οδηγήθηκαν μαζί με τον 16χρονο ληστή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενες για παραμέληση εποπτείας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα