Συνελήφθη, πλήρωσε και αφέθηκε ελεύθερος ο Γιώργος Κιμούλης

Στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου έξω από το θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστεί συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης για καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε εις βάρος του και αφορά σε παράβαση του νόμου περί επιταγών 5960/33.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός οφείλει το ποσό των 200.000 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο και η Δικαιοσύνη εξέδωσε

ένταλμα σύλληψης.

Το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Κιμούλης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών και αφού προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για την υπόθεση ακάλυπτων επιταγών αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της εβδομάδας ο κ. Κιμούλης προέβη σε ρύθμιση της υπόθεσης που αφορά ληξιπρόθεσμα χρέη του προς το δημόσιο ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, για την οποία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του την προηγούμενη εβδομάδα.

Με αυτό το δεδομένο, αφού ρύθμισε και την παλαιότερη υπόθεση της καταδίκης του για ακάλυπτες επιταγές, ο κ. Κιμούλης αφέθηκε ελεύθερος.

Προ ημερών είχε εκδώσει ανακοίνωση δίνοντας απαντήσεις γύρω από τα όσα ακούστηκαν για την υπόθεση των χρεών. Σε αυτήν έκανε λόγο για προσπάθεια «δημόσιου εξευτελισμού του και κατασκευασμένων θεαμάτων» τονίζοντας ότι «η προβοκάτσια έχει και τα όρια της».

Keywords
Τυχαία Θέματα