Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα Οργασμού

Εάν googlάρετε τη λέξη οργασμό τότε θα σας δώσει τον εξής ορισμό:

Ο οργασμός είναι μια ιδιαίτερη ψυχική και σωματική κατάσταση, το τελικό στάδιο της σεξουαλικής διέγερσης. Μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της συνουσίας όσο και από τον αυνανισμό. Παρατηρείται στον άνθρωπο αλλά και σε αρκετά θηλαστικά.

Ο οργασμός όπως και το προκαταρκτικό ερωτικό παιχνίδι είναι πολυδιάστατο θέμα και εξαρτάται από τα βιώματα, την ψυχολογική κατάσταση των δύο συντρόφων εκείνη την στιγμή όπως και τον χαρακτήρα του καθενός από τους δύο.

Κοινό γνώρισμα του οργασμού στους ανθρώπους είναι η εκσπερμάτιση για τον άντρα και για τη γυναίκα η σύσπαση των μυών των εσωτερικών γεννητικών οργάνων, έτσι ώστε να βοηθήσουν στην κατακράτηση του σπέρματος και τη γονιμοποίηση, ενώ παρατηρείται και μεγάλη ποσότητα υγρών, φαινόμενο γνωστό ως γυναικεία εκσπερμάτιση.

Και επειδή έχουν γραφτεί πολλές γραμμές αλλά έχουν γίνει και πολλές συζητήσεις επί τούτου ο οργασμός έχει και τη δική του γιορτή, τη δική του παγκόσμια μέρα… Και είναι σήμερα!

Η Παγκόσμια Ημέρα Oργασμού πρωτογιορτάστηκε το 1998, με πρωτοβουλία του αμερικανού εικαστικού καλλιτέχνη και ακτιβιστή του σεξ, Άλεξ Χίρκα.

Ο αμφίφυλος Χίρκα πιστεύει ότι ήταν αναγκαία η καθιέρωση μιας τέτοιας μέρας, όπου θα αποθεώνονται ο oργασμός που αποτελεί το ανώτατο στάδιο της σεξoυαλικότητας, αλλά και οι χαρές του σώματος.

Ως Παγκόσμια Μέρα Oργασμού καθιερώθηκε από τον ίδιο η 8η Αυγούστου, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Μόνο επειδή είναι μια μέρα του καλοκαιριού και δεν υπάρχει άλλη γιορτή αυτή την ημερομηνία.

Για αυτό και εμείς σας δίνουμε μερικά tips για να κάνετε ακόμα πιο ιδιαίτερη τη σημερινή ημέρα:

Για να μπορέσετε να φτάσετε στο… θεό τη σύντροφό σας:

1. Θέλει χρόνο: Η μέση γυναίκα χρειάζεται περίπου 30-60 λεπτά περιποίησης προκειμένου να έρθει σε οργασμό και δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες τελειώνουν με στοματικό sex. Εν αντιθέσει λοιπόν με τους φίλους μας, που μπορούν να κάνουν τη δουλίτσα τους μέσα σε πέντε λεπτά, η γυναίκα θέλει το χρόνο της και κυρίως τον τρόπο της. Αν δείτε ότι ο παρτενέρ σας, δε είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει λίγο παραπάνω για να σας ευχαριστήσει, τότε καλύτερα να τον ξεγράψετε γιατί μαζί του καλό sex δεν πρόκειται να κάνετε! Επιπλέον, γιατί όλοι θεωρούν ότι με φιλάκια στον αυχένα και το στήθος η γυναίκα μπορεί να έρθει σε οργασμό; Ήρθε η ώρα να καταλάβουν πως αυτό είναι… απλά αδύνατο!

2. Η σωστή περιποίηση της… κλειτορίδας: Η κλειτορίδα, είναι το σημείο εκείνο το οποίο ως γνωστόν ευθύνεται για τον οργασμό στη γυναίκα, ή τουλάχιστον έτσι ξέρουε μέχρι τώρα. Για ποιο λόγο λοιπόν, ένας άντρας να πάει να αγγίξει μία γυναίκα εκεί χαμηλά, και δη το συγκεκριμένο σημείο με στεγνά χέρια; Τσάμπα δηλαδή τόση προετοιμασία ώστε το έδαφος και το περιβάλλον να γίνει κατάλληλο και… υγρό; Αν λοιπόν παρατηρήσετε τον καλό σας να πηγαίνει διά… στεγνού δακτύλου να πλησιάσει το επίμαχο, σταματήστε τον και εξηγείστε του 5 πραγματάκια. Όχι τίποτε άλλο, εσείς θα τα τραβήξετε όλα μετά…

3. Οι οδηγίες είναι το παν: Επαναλαμβανόμαστε το ξέρουμε, αλλά δεν θα πάψουμε ποτέ να το λέμε και να το τονίζουμε. Στο sex πρέπει να μιλάμε και κυρίως να δίνουμε οδηγίες πόσο μάλλον εμείς οι γυναίκες που όσο να πεις το σώμα μας είναι πιο περίπλοκο και ιδιαίτερο. Πείτε του ανοιχτά τι σας αρέσει και τι όχι, ακόμα και κατά τη διάρκεια. Αν κάτι που κάνει, δεν σας αρέσει μη διστάσετε να το πείτε πολύ απλά για να μην το ξανακάνει! Πώς περιμένετε να σας κάνει να έρθετε σε οργασμό αν δεν ξέρει προηγουμένως τι σας αρέσει;

4. Διπλός… οργασμός: Μπορεί ο μεμονωμένος οργασμός να είναι καλός, αλλά ακόμα καλύτερος είναι ο διπλός. Κατά τη διάρκεια του sex λοιπόν, μη διστάσετε να αγγίξετε τον εαυτό σας και να… παίξετε με την κλειτορίδα σας. Αν είστε κλειτοριδική, τότε ο οργασμός θα επέλθει πολύ πιο γρήγορα ενώ αν είστε κολπική, δίνετε ακόμα ένα… πουσάρισμα για καλύτερους και με περισσότερη ένταση οργασμούς. Γιατί καλό και το πέος, αλλά αν δεν έχει κι αυτό τη βοήθειά του, πόσα να κάνει μόνο του; Ας είμαστε και δίκαιες…

5. Νιώστε άνετα: Ο οργασμός έχει πάνω απ” όλα να κάνει με την άνεση, διότι ως γνωστόν, αν δεν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο τον οργασμό θα τον ψάχνεις και δεν θα τον βρίσκεις! Αρχικά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με το σώμα μας και φυσικά με τις ατέλειες του. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνειδητοποίησουμε ότι το sex είναι μία φυσιολογική και απαραίτητη πράξη στην οποία, αν όχι όλα, σχεδόν όλα επιτρέπονται! Αφήστε λοιπόν τις ντροπές στην άκρη, και αφεθείτε στα… μαγικά χέρια του καλού σας. Μόνο τότε θα μπορέσετε να πιάσετε το νόημα, που φυσικά είναι ο οργασμός!
Για να κάνετε τον σύντροφό σας να νιώσει.. Θεός :

1. Μάθετε πότε είναι η… ώρα: Δεν είναι δύσκολο και δεν θέλει και ιδιαίτερη μελέτη. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη παρατηρικότητα, την οποία έτσι κι αλλιώς την έχετε από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος σας ενδιαφέρει. Το πρώτο λοιπόν πράγμα που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας, είναι τι κάνει λίγο πριν ολοκληρώσει. Παίρνει περίεργες εκφράσεις; Η ανάσα του γίνεται πιο βαθιά; Σας βρίζει και σας ρίχνει και κανά χαστουκάκι; Οτιδήποτε κι αν είναι, φροντίστε να το μάθετε γιατί αλλίως δεν πάτε πουθενά!

2. Μιλήστε: Καμιά φορά το βουβό sex, εκτός του ότι είναι βαρετό, είναι τόσο μονότονο που τελικά όταν επέρχεται η ολοκλήρωση, είναι σαν να μη συνέβη ποτέ! Μπορείτε ωραιότατα, αν θέλετε να αποφύγετε κάτι τέτοιο, να του μιλάτε, με κεντρικό πάντα θέμα τον δικό του οργασμό. Πείτε του πόσο σας αρέσει όταν τελειώνει και πόσο σας ερεθίζει αυτό. Έτσι, και ο ίδιος φτιάχνεται, για να το πούμε απλά, περισσότερο, και όταν τελικά γίνει, θα είναι σίγουρα πιο έντονο και ίσως διαφορετικό. Με λίγα λόγια, θα του έχετε κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου, που σίγουρα η λίμπιντο θα χτυπήσει κόκκινο.

3. Καλέστε τον στα… ιδιαίτερά σας: Μπορεί να σας ακουστεί περίεργο, αλλά οι άντρες έχουν μία ανασφάλεια για το πέος τους, που πηγάζει από την ιδιαίτερη εμμονή της γυναίκας στα προκαταρκτικά. Όχι ότι κάνετε κάτι κακό και θα πρέπει να απολογηθείτε γι” αυτό, αλλά πολύ απλά θεωρούν ότι με κάποιο τρόπο προσπαθείτε να αποφύγετε την διείσδυση γιατί δεν σας αρέσει! Ήρθε η ώρα λοιπόν να το ξεκόψετε αυτό και να του δώσετε να καταλάβει ότι θέλετε ακριβώς αυτό που θέλει κι εκείνος. Sex! Πετάξτε του και ένα σε θέλω μέσα μου, και τον έχετε κάνει τούρμπο!

4. Αρπάξτε τον πισινό του: Εκεί λοιπόν που κάνετε τη δουλίτσα σας και έχετε αντιληφθεί ότι έρχεται η μεγάλη στιγμή, γραπώστε τα οπίσθιά του και κολλήστε τον πάνω στο σώμα σας με ορμή, ενώ ταυτόχρονα τον κοιτάτε με το πιο λάγνο βλέμμα που υπάρχει. Ξέρετε πώς θα το μεταφράσει εκείνος; Σε θέλω εδώ και τώρα! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Τον καλύτερο οργασμό που είχε ποτέ. Να τα λέμε κι αυτά!

5. Έχει κι αυτός, θηλές: Όσο ευαίσθητες είναι οι δικές μας θηλές, άλλο τόσο, κι ας μην το παραδέχονται, είναι και των αντρών! Δοκιμάστε να τις γλύψετε ή ακόμα και να τις τσιμπήσετε ελαφρά και με προσοχή. Είπαμε, μπορεί να μην πρήζονται μια φορά τον μήνα και να μην κατεβάζουν γάλα, αλλά κι αυτές ψυχούλα έχουν. Ο συνδυασμός της συγκεκριμένης αίσθησης, με τα όσα γίνονται εκεί κάτω, είναι ικανός να τον απογειώσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα