Σέρβος έστειλε στην εντατική τον ιδιοκτήτη του Kalua…για τα μάτια μιας γυναίκας!

Ένας νεαρός Σέρβος ήταν τελικά ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού του ιδιοκτήτη του club Kalua, Μανώλη Διαμαντούλη την περασμένη Τρίτη, κοντά στο κέντρο του στη Μύκονο.

Ο δράστης, ένας νεαρός Σέρβος, εντοπίστηκε από τα πλάνα της επίθεσης που κατέγραψαν οι εξωτερικές κάμερες ασφαλείας ενός κοντινού κοσμηματοπωλείου.

Οι άνδρες του Λιμεναρχείου Μυκόνου καραδοκούσαν στο λιμάνι με τη φωτογραφία του υπόπτου στα χέρια. Μόλις τον είδαν

να κατευθύνεται προς το πλοίο της γραμμής, με το οποίο θα αναχωρούσε για τον Πειραιά, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Λιμεναρχείο για προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Σέρβος ισχυρίστηκε ότι επιτέθηκε στον επιχειρηματία, επειδή ενοχλήθηκε από κάτι που είπε στη συνοδό του! Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Ο 62χρονος Μανώλης Διαμαντούλης είχε βρεθεί αιμόφυρτος με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο και χωρίς τις αισθήσεις του στο δρόμο κοντά στο κέντρο και μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου εισήχθη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Υγεία».

Πάνω του, είχαν βρεθεί 1.600 ευρώ και αυτό είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας, αλλά και ένα χαρτάκι μέσα στο οποίο υπήρχε μια συσκευασία με υπολείμματα κοκαΐνης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό στις 27 Ιανουαρίου 2005, μετά τη κινηματογραφική έφοδο 80 ανδρών της Αστυνομίας στο κλαμπ του στην οδό Αμερικής στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από πληροφορίες ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά την έφοδο, που είχαν καταγράψει εικονολήπτες της ΕΛ.ΑΣ. και τα πλάνα δόθηκαν στα τηλεοπτικά κανάλια για λόγους εντυπωσιασμού, είχαν συλληφθεί 11 άτομα που είχαν στην κατοχή τους 30 δόσεις κοκαΐνης, πέντε δισκία ecstasy, τρία χαρτάκια εμποτισμένα με LSD και δύο δόσεις ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα