Σε ληστεία στο Praktiker Βουλιαγμένης είχε χρησιμοποιηθεί το αυτοκίνητο των δολοφόνων της Πάρου

Νεα στοιχεία εντόπισαν οι αρχές σχετικά με την ληστεία στην Πάρο και την εκτέλεση του 53χρονου ταξιτζή που προσπάθησε να εμποδίσει τους ληστές.

Τα μυστικά του κλεμμένου Opel Corsa, που χρησιμοποίησε το άγριο κουαρτέτο στη ληστρική επιδρομή της Alpha Bank Νάουσας, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι αρχές. Το όχημα που είχε κλαπεί από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Αθήνα

και οι κλεμμένες πινακίδες που του «φόρεσαν» οι δράστες και ανήκουν σε Opel Astra, εξετάζεται εξονυχιστικά από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία αλλά και ίχνη DNA των ληστών που οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πως είναι Αλβανοί.

Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούνται από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και μάλιστα σε περίπτωση ληστείας το Νοέμβριο του 2010 στο κατάστημα Practicer στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ένα άγριο σκηνικό με δράστες δύο Αλβανούς, μια κινηματογραφική καταδίωξη και τρεις τραυματίες. Ειδικότερα, το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου, δύο Αλβανοί χρησιμοποιώντας το κλεμμένο αυτοκίνητο πήγαν στο Praktiker του Ελληνικού, στο πάρκινγκ επιτέθηκαν σε έναν πελάτη και του άρπαξαν άρπαξαν 800 ευρώ που είχε πάνω του. Ο ένας από αυτούς πήρε και το αυτοκίνητο του και διέφυγαν τα δύο αυτοκίνητα. Ακολούθησε καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο ένας ληστής με το κλεμμένο αυτοκίνητο κατάφερε να διαφύγει. Ο άλλος , με το αυτοκίνητο του πελάτη μπήκε αντίθετα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, παρέσυρε δύο μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο τραυματίζοντας τους οδηγούς ελαφρά.. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον βάλουν στο χέρι και να τον συλλάβουν.

Πηγή: tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα