Σχοινάς: Μιλά για την σχέση του με την Καίτη Γαρμπή και για το γιο του

Για το γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, το γιο του, Δημήτρη, αλλά και το αν έφτασε ποτέ κοντά στο χωρισμό μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς σε μεσημεριανή εκπομπή.

«Δεν μετάνιωσα που έμεινα σπίτι να μεγαλώσω το παιδί μου αντί να κάνω καριέρα», δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς, ενώ, με 16 χρόνια έγγαμου βίου στην «πλάτη» του, αποκάλυψε πως κάποιοι έβαζαν στοίχημα πως ο γάμος του με την Καίτη Γαρμπή δεν θα κρατούσε!

Μπαμπάς με τα όλα του ο τραγουδιστής, δεν έκρυψε πως δεν θα άλλαζε την απόφασή του να μεγαλώσει τον γιό του, Δημήτρη,

αφήνοντας για λίγο την καριέρα του: «επειδή η Καίτη ήταν σε μεγαλύτερο βεληνεκές από εμένα, κάποιος έπρεπε να μείνει σπίτι για να μεγαλώσει το παιδί, όχι με την κοπέλα που μας βοηθούσε… Μου έκανε κακό αυτό στην καριέρα μου βέβαια, αλλά είναι λογικό».

«Έπεσαν πολλά στοιχήματα για το αν θα ήμασταν μαζί με την Καίτη ή όχι», συνέχισε ο Διονύσης, αποκαλύπτοντας πως έχει υπάρξει άνθρωπος που του είπε στο καμαρίνι ότι… κέρδισε στοίχημα με αυτό!

Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε πως έχει διαφωνίες με την αγαπημένη του, ωστόσο, ποτέ δεν έφτασαν στον χωρισμό, ενώ εξομολογήθηκε πως δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του έφηβου γιου του και έχει απαντήσει σε όλες τις απορίες που έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία!

Keywords
Τυχαία Θέματα