Σαββίδης: «Καλύτερα που δεν έπαιξε ο ΠΑΟΚ στον τελικό. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο»

Την άποψη ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι ο ηθικός νικητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, συμπληρώνοντας ότι μάλλον ήταν καλύτερα που δεν αγωνίστηκε η ομάδα του στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί «θα έχανα την πίστη μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Σαββίδης είχε πολύωρη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ,

με αφορμή τις τελευταίες κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα. Μετά το πέρας της, παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και αίσθηση προκάλεσαν τα όσα τόνισε για τον τελικό του Κυπέλλου.

«Την πρώτη μέρα έλευσης στον ΠΑΟΚ έβαλα τρεις στόχους απέναντι στην ΠΑΕ και την ομάδα κα αντιλαμβανοόμουν ότι η ομάδα δεν έχει απόλυτη ψυχολογική ετοιμότητα, αλλά έθεσα τους στόχους: Καθαρή δεύτερη θέση, Κύπελλο και πρόκριση στο Champions League. Το Κύπελλο το χάσαμε, φταίω και εγώ. Αλλά για μένα είναι μάλλον καλύτερα που δεν πήγαμε στον τελικό, παρά να δω τον τελικό έτσι όπως τον είδα. Ο Θεός βοήθησε προκειμένου να διατηρήσω την πίστη μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι άνθρωπος συναισθηματικός και αν θα συμπεριφέρονταν έτσι σε μας στον τελικό, δεν μπορώ να υπολογίσω τι μπορούσε να συμβεί στη συνέχεια.

Αυτός όμως είναι πονοκέφαλος της Τρίπολης και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, η Τρίπολη αξίζει να έχει το Κύπελλο στα χέρια της. Κέρδισαν εμάς και ουσιαστικά κέρδισαν τον Ολυμπιακό. Εγώ υποθέτω ότι ενδεχομένως θα άξιζε η ΕΠΟ να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της Τρίπολης και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα