Σάλος από την ανάρτηση του γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου που ζητά να ανοίξουν Μακρόνησος και Γυάρος- «Έκανα πλάκα» λέει ο ίδιος

Aναστάτωση έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο Facebook κατά την διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης του γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου, Χρήστου Χριστοδούλου με την οποία αναφέρει ότι πρέπει να ξανανοίξουν η Μακρόνησος και η Γυάρος.

Την ιδια ώρα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χίου, Περικλής Λουκάς συνεχάρη με δική του ανάρτηση τον γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Σε σημερινή του πάντως ανακοίνωση ο κ. Χριστοδούλου, απαντώντας στο δημοσίευμα του «π» αναφέρει:

Στη σημερινή εποχή είναι πολύ εύκολο να επιτίθεσαι και να κρίνεις πρόσωπα κρυμμένος πίσω από μία οθόνη. Τουτέστιν, χθες χρησιμοποιήθηκε σχόλιο μου που έκανα στον κολλητό μου φίλο, διαφορετικής πολιτικής άποψης από την δική μου, για την ακρίβεια αριστερών πεποιθήσεων, με τον οποίο μιλάμε όπως είναι λογικό αρκετές φορές στην πλάκα.

Το σχόλιο αυτό ήταν ακραίας πολιτικής άποψης και το αναγνωρίζω όπως το αναγνωρίζει και ο ίδιος ο παραλήπτης, χωρίς αυτό να αναιρεί τις φιλελεύθερες απόψεις μου και τον πολιτικό μου χώρο στον οποίο ανήκω. Οι ίδιοι που έκοψαν και “έκλεψαν” αυτό το σχόλιο από τα δεκάδες που είχαν γραφτεί στη συγκεκριμένη δημοσίευση, είναι εκείνοι που την ημέρα των φοιτητικών εκλογών έβριζαν, απειλούσαν την σωματική ακεραιότητα  μέλων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου με ΚΑΔΡΟΝΙΑ εντός του Πανεπιστημιακού χώρου.Εκείνοι που καλλιεργούν τον ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ.

Εκείνοι που βρίζουν, χλευάζουν και τρομοκρατούν τα μέλη της ΔΑΠ με συνθήματα στους τοίχους των σχολών της Χίου. Εκείνοι που φιμώνουν την ελεύθερη έκφραση ιδεών και απόψεων σκίζοντας αφίσες της ΠΡΩΤΗΣ παράταξης της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ.

Καταλαβαίνω την κίνηση να βρουν κάποια αφορμή να λασπολογήσουν εναντίον μου και πολύ περισσότερο εναντίον της παράταξης που εκπροσωπώ στο νησί. Μία παράταξη που αποτελείται από μέλη που προάγουν και υπερασπίζονται την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την συνδικαλιστική δράση. Που σέβονται και προστατεύουν το Πανεπιστήμιο. Που με τις προτάσεις μας και τις ιδέες μας μαχόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον μας.

Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι είμαι πολύ υπερήφανος που ανήκω σε αυτήν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ. Χαίρομαι που εκπροσωπώ την παράταξη στο νησί, μα περισσότερο είναι τιμή μου που συμπορεύομαι μαζί με ανθρώπους που προάγουν τον διάλογο, την δημοκρατία, που ενδιαφέρονται για το Πανεπιστήμιο όσο και για την πρόοδο της κοινωνίας της χώρας.

Σήμερα πάντως, ανακοίνωση για τη δήλωση του Προέδρου της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Χίου εξέδωσε με επιστολή της στα τοπικά ΜΜΕ το Γραφείο Πόλης της ΠΑΣΠ Χίου μέσα στην οποία ο γραμματέας της Ανδρέας Νάτσης σημειώνει:

Άφωνη για μία ακόμη φορά άφησε τη φοιτητική κοινότητα του νησιού αλλά και όσους σχετίζονται με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ο Πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου Χρ. Χριστοδούλου που εμφανιζόμενος να λησμονεί την επταετία 1967-1974, παρακαλεί να ανοίξει από τη μία η Γυάρος από την άλλη η Μακρόνησος.

Δυστυχώς τόσο για τον κ. Χριστοδούλου όσο και για τους πρεσβευτές των ιδεών του στους χώρους έκφρασης ελεύθερων ιδεών εντός και εκτός Πανεπιστημίου, του θυμίζουμε ότι από τότε που έφυγα

Keywords
Τυχαία Θέματα