Ρόδος: Κλείδωσε τους διαρρήκτες στο γραφείο του!

Η ψύχραιμη αντίδραση του ιδιοκτήτη ενός τουριστικού γραφείου στο Φαληράκι της Ρόδου που σφράγισε τη δίοδο διαφυγής τους, έριξε στα χέρια των αστυνομικών τους «ποντικούς» που είχαν τρυπώσει στο εσωτερικό. Τώρα ερευνάται αν πρόκειται για τους ίδιους που είχαν διαρρήξει το γραφείο και πριν από ένα μήνα.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας περνούσε τυχαία έξω από την επιχείρησή του, όταν διαπίστωσε πως ο εξωτερικός προβολέας είχε σβήσει. Η κεντρική είσοδος δεν ήταν παραβιασμένη κι έτσι πήγε στην πίσω πλευρά, όπου βρήκε ορθάνοιχτο ένα παράθυρο και δύο άτομα να κάνουν άνω- κάτω τα συρτάρια του γραφείου.

Πριν τον αντιληφθούν, έκλεισε απότομα το παράθυρο ασφαλίζοντάς το με μια σιδερόβεργα, κλειδώνοντας μέσα τους δράστες!

Ώσπου να συνέλθουν οι εισβολείς και να σπάσουν με έναν πυροσβεστήρα την μπροστινή βιτρίνα, ο επιχειρηματίας είχε τηλεφωνήσει στο αστυνομικό τμήμα Αφάντου. Μάλιστα, καθοδήγησε τους αστυνομικούς, καθώς είχε παρακολουθήσει τους δράστες να κατευθύνονται προς την παραλία.

Εκεί τους συνέλαβαν, πριν διαφύγουν με το αυτοκίνητο ενός από αυτούς. Και οι δυο είναι Αλβανοί κάτοικοι Ρόδου και ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν αυτοί είχαν κλέψει υπολογιστές και φωτοτυπικά μηχανήματα από το γραφείο την προηγούμενη φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα