Ρέσλερ: Δεν παίρνω πίσω τίποτα- Όταν κάνω δηλώσεις, έχω πάντα καλά επιχειρήματα

Στο χέρι της Ελλάδας είναι το μέλλον της, τονίζει για μία ακόμη φορά ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, επιμένοντας στην σκληρή γραμμή που έχει για το ελληνικό ζήτημα.

Το κριτήριο είναι η τήρηση των μεταρρυθμιστικών υποθέσεων. Επιμένω στην άποψή μου πως μια έξοδος έχει πάψει πλέον να τρομάζει.

Δεν έχω κανέναν λόγο να σχετικοποιήσω αυτές τις δηλώσεις ή να τις πάρω πίσω. Αντίθετα, ισχύουν όσα έχω πει. Όταν κάνω δηλώσεις, έχω πάντα καλά επιχειρήματα.

Οι κανόνες

στην Ευρώπη πρέπει να τηρούνται. Όποιος αναλαμβάνει μεταρρυθμιστικές προσπάθειες αξίζει την αλληλεγγύη της Ευρώπης. Όποιος παραβαίνει τις υποσχέσεις του, δεν θα λάβει άλλα χρήματα.

Φυσικά, η διαδικασία μεταβολής έχει πάντα και άμεσες επιπτώσεις στη ζωή των ανθρώπων. Ας θυμηθούμε ότι κατά την εφαρμογή της «Ατζέντα 2010″ ζήσαμε στην Γερμανία ταραγμένους καιρούς. Στην Ελλάδα οι αναγκαίες απαιτήσεις είναι πολύ εκτενέστερες από την μεταρρύθμιση ενός συστήματος κοινωνικής ασφάλισης. Αλλά παρόλη την συναισθηματική φόρτιση, δεν μπορώ να αφαιρέσω την πίεση από την ελληνική κυβέρνηση. Οι υπεσχημένες μεταρρυθμίσεις πρέπει να εφαρμοστούν με συνέπεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα