Πρώην υπουργός ξύρισε το μουστάκι του…μετά από 40 χρόνια!

Έκατσε στην καρέκλα του μπαρμπέρη…για φιλανθρωπικό σκοπό! Ο λόγος για τον γνωστό παράγοντα της Λεμεσού και πρώην υπουργό Υγείας Φρίξος Σαββίδης. Δέχτηκε για «ιερό σκοπό» να ξυριστεί το μουστάκι του, που διατηρούσε ακέραιο τα τελευταία 40 χρόνια.

Χθες το μεσημέρι, οργανώθηκε εκδήλωση από τον ραδιοσταθμό «Κανάλι 6» και το round table 6 στον Χαρουπόμυλο Λανίτη, όπου ο Φρίξος Σαββίδης θυσίασε το… λεγόμενο «θηριώδες» μουστάκι του. Κατά την διαδικασία ξυρίσματος του μουστακιού, συγκεντρώνοντας εισφορές από τους παρευρισκόμενους, προς ενίσχυση του «Ταμείου Ημέρας Αγάπης Παιδιού».

Πέραν των εισφορών που έγιναν στον χώρο του ξυρίσματος, με αφορμή το γεγονός αρκετές εταιρείες, οργανισμοί, όπως κι επώνυμοι κατέθεσαν ποσά για τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης. Οι εισφορές όταν καταμετρηθούν, εκτιμάται πως θα ξεπεράσουν τις 30.000 ευρώ.

Ο φρεσκοξυρισμένος Φρίξος Σαββίδης δήλωσε χαρούμενος για την ανταπόκριση του κόσμου και τις γενναίες εισφορές που έγιναν. Παρατήρησε πως νιώθει περισσότερο δυναμωμένος κι ανανεωμένος ταυτόχρονα να αναλάβει νέες πρωτοβουλίες με σκοπό την στήριξη των άπορων παιδιών.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, «το μεγάλο ξύρισμα» που γίνεται τα τελευταία πέντε χρόνια με πρωτοβουλία του «Καναλιού 6» απέφερε από τα πέντε προηγούμενα ξυρίσματα, πέραν των 100.000 ευρώ, προς κάλυψη αναγκών των παιδιών που στηρίζει το Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού.

Πηγή: Kathimerini.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα