Προετοιμάζεται πυρετωδώς η Φαίη Σκορδά – Αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για ψώνια! [εικόνα]

Σε σπίτι στους Θρακομακεδόνες που νοίκιασε η παραγωγή του ANT1 έγιναν τα γυρίσματα για το τρέιλερ της νέας καθημερινής πρωινής εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

Η 33χρονη παρουσιάστρια και ο 44χρονος συμπαρουσιαστής σύζυγός της, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα τους στη νέα τους τηλεοπτική στέγη με την εκπομπή «Το Πρωινό» .

«Το πολύωρο γύρισμα

έγινε σε σπίτι της περιοχής. Ξεκίνησε στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ» τονίζει στο περιοδικό ΟΚ! συνεργάτης των δύο παρουσιαστών. «Σύμφωνα με το κόνσεπτ, η ιστορία με πρωταγωνιστές τη Φαίη και τον Γιώργο εκτυλίσσεται στον χώρο της κουζίνας. Η προσέγγιση είναι πολύ ιδιαίτερη και παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους. Σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων οι δυο τους ήταν σε εξαιρετική διάθεση, με αμείωτο κέφι και όρεξη. Έκαναν συνέχεια πειράγματα μεταξύ τους αλλά και με τους ανθρώπους του συνεργείου» καταλήγει η ίδια πηγή.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού εντόπισε την παρουσιάστρια στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι να κάνει τα ψώνια και τη βόλτα της στα μαγαζιά μαζί με συγγενείς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα