Πράσινος θρίαμβος [εικόνες-βίντεο]

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, κατακτώντας με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο το 18ο τρόπαιο της ιστορίας του στη συγκεκριμένη διοργάνωση και το πρώτο μετά το 2010.

Η ομάδα του Αναστασίου με έναν… δαιμονισμένο Μάρκους Μπεργκ να πυροβολεί κατά ριπάς συνέτριψε με 4-1 σκορ το Σάββατο τους Θεσσαλονικείς

και έστειλε στα… ουράνια τους οπαδούς της.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το παιχνίδι για την ομάδα του Αναστασίου, καθώς κατάφερε να προηγηθεί με τέρμα του πρώτου της σκόρερ, Μάρκους Μπεργκ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές κι έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση στη φάση του 37ου λεπτού, όταν η κεφαλιά του Σαλπιγγίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοτσόλη.

Πάντως ό,τι δεν κατάφερε ο δικέφαλος του Βορρά το πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο 50ο λεπτό και πάλι με τον Μπέργκ, ο οποίος από πλάγια θέση παραβιάζει την εστία του Γλύκου, ο οποίος φέρει ευθύνη για το γκολ, καθώς το δέχτηκε από την κλειστή του γωνία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρέλης παραβίασε κι αυτός την εστία του ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Στο 69′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε παράβαση του Αμπέντ πάνω στον Λίνο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βούκιτς, που νίκησε τον Κοτσόλη και μείωσε σε 3-1. Το «κερασάκι» στην.. τούρτα για την ομάδα του Αναστασίου το έβαλε ο Μπεργκ στο 88′, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-4

Γκολ: Βούκιτς (70′ πεν. ΠΑΟΚ) – 15′, 50′, 88′ Μπεργκ (ΠΑΟ), 54′ Καρέλης (ΠΑΟ)

Κίτρινες: Κάτσε (18′, ΠΑΟΚ) – Κουτρουμπής (20′, ΠΑΟ), Καρέλης (55′, ΠΑΟ), Ζέκα (60′, ΠΑΟ)

Κόκκινες:

Δοκάρια: Σαλπιγγίδης (37′, ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λάζαρ (56′ Βούκιτς), Κάτσε, Σκόνδρας (77′ Κουλούρης), Λούκας (56′ Λίνο), Στοχ, Σαλπιγγίδης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίντεφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (75′ Λαγός), Καρέλης (71′ Ατζαγκούν), Μπεργκ (89′ Πέτριτς).

Δείτε το πρώτο γκόλ του ΠΑΟ

Το δεύτερο γκόλ του ΠΑΟ

To τρίτο γκόλ του ΠΑΟ


To 3-0 apo ton Kareli από greenfaliro

Το πέναλτι του ΠΑΟΚ


To penalty toy PAOK kai to 3-1 από greenfaliro

Πηγή:zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα