Ποιούς «επώνυμους» είδαμε ανάμεσα στους «Ήρωες» του ΑΝΤ1- Όλο το παρασκήνιο

«Παρέλαση» επωνύμων είχαμε χθες το βράδυ στην απονομή των βραβέιων για την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ήρωες ανάμεσα μας». Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων βρίσκονταν ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης , ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης που ήταν και απονεμητές των βραβείων.

Δίπλα τους

ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, ο γενικός διευθυντής Στρατής Λιαρέλλης, η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, ο Γιάννης Λάτσιος και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Από πολιτικό κόσμο διακρίναμε στα «πηγαδάκια» να συζητούν μεταξύ τους τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Σπύρο Λυκούδη της ΔΗΜΑΡ. Στην εκδήλωση πήρε το μάτι μας επίσης τον πρόεδρο τοι ΙΣΑ, Γιώργο Πατούλη και τον δήμαρχο Περιστερίου Γιώργο Παχατουρίδη με «μπορντό» παντελόνι!

Το παρών βέβαια έδωσαν στη λαμπερή εκδήλωση και πολλοί διάσημοι της showbiz. Στις πίσω θέσεις διακρίναμε να κάθονται παρέα ο παρουσιαστής του Fthis, Θανάσης Πάτρας μαζί με την Έρρικα Πρεζεράκου οι οποίοι με τον αυθορμητισμό που τους διακρίνει έδειχναν κυριολεκτικά ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση και τους ήρωες. Πιό δίπλα τους η Μαίρη Συνατσάκη που είδαμε αρκετές φορές να «παίζει» με το κινητό της.

Στη δεξίωση που ακολούθησε στον 7ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών εντοπίσαμε την Νάντια Μπουλέ με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και την Ζέτα Δούκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα