Ποιος σκηνοθέτης δήλωσε: «Μας πήρε τα βρακιά η Νάντια Μπουλέ»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε στο Πρωινό mou για την παράσταση Cabaret, που έχουν σκηνοθετήσει μαζί με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, η οποία μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε στην Αθήνα, έκανε πρεμιέρα και στην Θεσσαλονίκη. Μέσα σε αυτά που είπε για την εμπειρία τις συνεργασίας τους , όταν του έγινε η ερώτηση για τον Σάκη Ρουβά και αν θα τον ήθελε στην παράσταση ο ίδιος είπε: « Ο Σάκης

δεν είναι για τα εύκολα είναι για τα δύσκολα, μπορεί να μας φαίνονται εύκολα αυτά που κάνουν κάποιοι καλλιτέχνες, και να μιλάμε με ασφάλεια επειδή είμαστε απ’ έξω».

«Κανένας καλλιτέχνης που έχει κάνει επιτυχία, δεν κάνει εύκολα πράγματα, μερικές φορές στην εποχή μας όταν θέλουμε να μιλήσουμε με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλά, προσπαθούμε να τα φέρουμε στο ύψος μας», πρόσθεσε. Ο ίδιος θεωρεί λάθος αυτήν την τακτική του κόσμου και πιστεύει πως πρέπει να μάθουμε να πηδάμε ψηλά για να συνομιλήσουμε.

Ενώ στη συνέχεια ο Δημήτρης Λιγνάδης θέλησε να μιλήσει και για τη Νάντια Μπουλέ, λέγοντας: «Μας πήρε και τα σώβρακα η Μπουλέ. Θα περίμενε κάνεις από την Μπουλέ να δυσκολευτεί και να μην σταθεί αντάξια ενός τέτοιου εγχειρήματος, όπως το Cabaret, που είναι ένα μικτό είδος υποκριτικής και μουσικής, παρόλο αυτά τα κατάφερε πάρα πολύ καλά, και της είπα μπράβο, γιατί θαυμάζω τα πράγματα που γίνονται με κόπο και δουλειά».

Ενώ στην συνέχεια όταν ο λόγος πέρασε στο πλατό, όλοι συμφώνησαν τα λεγόμενα του καθώς και οι ίδιοι βρήκαν την Νάντια Μπουλέ να υποδύεται άψογα τον ρόλο που της δόθηκε. Όσο για τον Σάκη συμφώνησαν πως είναι δουλευταράς και άξιζε, όσα είπε για αυτόν ο σκηνοθέτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα