«Πέταξε» για Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Για το Λονδίνο αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός και στο στρατόπεδό του είναι διάχυτη η αισιοδοξία ενόψει του Final-4.

Παίκτες και Μπαρτζώκας παραχώρησαν δηλώσεις λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την αγγλική πρωτεύουσα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» σχολίασε: «Θέλουμε να παίξουμε καλά στον ημιτελικό και εάν μπορέσουμε να νικήσουμε. Οι πιθανότητες, πριν αρχίσει το ματς, είναι με την ΤΣΣΚΑ.

Εμείς κατά τη διάρκεια του ματς θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας. Είναι ένα παιχνίδι μακριά από το ΣΕΦ και σε έδρες μακριά από το ΣΕΦ έχουμε παρουσιαστεί σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Πλέον χωρίς πίεση θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε στην ψυχολογία μας για να είμαστε έτοιμοι.

Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ έμπειρη ομάδα και έμπειρο προπονητή που έχουν πολλά Final Four στο παλμαρέ τους όλοι. Μπορούν να το διαχειριστούν, είναι το φαβορί και για τον ημιτελικό και για όλη την Ευρωλίγκα.

Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος, δεν υπάρχουν προσωπικές ερωτήσεις στον ομαδικό αθλητισμό. Εμείς είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, να μας κάνει όλους χαρούμενους αυτό και την προσπάθεια που έγινε. Ο Σερμαντίνι θα δούμε την Πέμπτη εάν θα μπορέσει να προπονηθεί».

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας υποστήριξε ότι «πάμε για το καλύτερο. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, το ξέρουμε, αλλά δεν έχουμε έξτρα βάρος. Θέλαμε να είμαστε στο Final Four, τα καταφέραμε, θέλουμε το τρόπαιο και έχουμε πλέον δύο ματς να το επιβεβαιώσουμε. Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιες διοργανώσεις, αν τους τρέξουμε μπορούμε να πετύχουμε».

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα