Πάτρα: Τον άφησαν ελεύθερο και λεηλατούσε μαγαζιά

Πριν δικαστεί αποφυλακίστηκε για τις δώδεκα διαρρήξεις που είχε διαπράξει σε καταστήματα της Πάτρας ως τις αρχές Νοεμβρίου του 2012 ένας 41χρονος σήμερα κακοποιός, αλλά ενώ εκκρεμούσε η δίκη του συνέχισε τη δραστηριότητά του εισβάλλοντας σε άλλα εννέα.

Ο τρόπος δράσης που ακολούθησε γκρεμίζοντας τις βιτρίνες σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων και ένα ζαχαροπλαστείο στα Ζαρουχλέικα, οδήγησε στα ίχνη του δράστη που άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι από την αποφυλάκισή του και μετά ο 41χρονος είχε διαρρήξει συνολικά πέντε πρατήρια υγρών καυσίμων,

ένα ζαχαροπλαστείο και τρεις φορές το ίδιο κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Έτσι, για μια ακόμη φορά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη και διέταξε να κρατηθεί ως την Τρίτη που θα απολογηθεί στον ανακριτή.

*** Φρόντιζαν για τον… καλλωπισμό τους οι δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 49 χρόνων που έσπασαν την τζαμαρία του κομμωτηρίου ενός 67χρονου στην Χαλκίδα και άρπαξαν διάφορα καλλυντικά αξίας 400 ευρώ! Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Keywords
Αναζητήσεις
www.patra elefhero sex
Τυχαία Θέματα