Πάτρα: Τα κυκλώματα της νύχτας ξυπνούν πια… πρωί πρωί

Κάποτε η δράση των κυκλωμάτων εκβίασης στην Πάτρα περιοριζόταν αυστηρά τις ώρες που έπεφτε το βαθύ σκοτάδι.
Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η νύχτα δεν έχει πια χρήμα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα φιντάνια που στο παρελθόν δρούσαν τις «μικρές ώρες».
Ψωμί δεν υπάρχει στα κέντρα διασκέδασης και η δράση των κυκλωμάτων γυρίζει τα ρολόγια σε ώρες που επιβάλλουν πια οι συνθήκες

της οικονομικής κρίσης.

Σαγηνεύτηκαν από τις σειρήνες της οικονομικής δυσπραγίας και αναλαμβάνουν δουλειές για λογαριασμό εντολοδόχων που ψάχνουν τους οφειλέτες τους και που μόνοι τους δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Επιταγές, συναλλαγματικές ακόμη και οφειλές χωρίς χαρτιά, εισπράττονται με την απειλή ξυλοδαρμών ή ακόμη και τις ζωής των τελευταίων, από ομάδες νεαρών κυρίως μπράβων που φυσικά θα πάρουν το μερτικό τους από ότι εισπράξουν
Τα περιστατικά πυκνώνουν κα φυσικά είναι γνωστά στην Αστυνομία που αναζητά τις εστίες της ανομίας στο περιθώριο των υπολειμμάτων των πρώην κυκλωμάτων της νύχτας, ή ακόμη και σε νέα πρόσωπα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην πιάτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον πέντε άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στόχαστρο των αστυνομικών ενώ πρόσφατο περιστατικό που αναστάτωσε την πόλη δεν είναι ξένο με τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. για περιορισμό του φαινομένου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι οι αστυνομικοί αναζητούν και τους εντολοδόχους που θέλουν να εισπράξουν, ενώ η υπόθεση δεν φαίνεται να είναι ξένη και με τα κυκλώματα τοκογλυφίας που ανθούν-ελλείψει-ρευστού στην ευρύτερη περιοχή.

thebest.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα