Πάτρα: Εφιάλτης με 22χρονη που ήπιε το «σιρόπι βιασμού»
Εφιαλτικές στιγμές έζησε το περασμένο Σάββατο γνωστή οικογένεια πατρινών όταν η 22χρονη κόρη της εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγυιάς να περιφέρεται χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι της είχε συμβεί.
Όπως γράφει το patrastimes.gr, όλα ξεκίνησαν λίγες ώρες νωρίτερα, όταν η 22χρονη το βράδυ της Παρασκευής συμμετείχε σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικότατο μαγαζί στην καρδιά της Πάτρας, όπου μετέβη με την παρέα της για να διασκεδάσει.
Η βραδιά, σύμφωνα με μια εκδοχή, συνεχίστηκε σε κάποιο από τα σπίτια νεαρών που γνώρισε αυτή και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας της στο χώρο που διασκέδαζε, αλλά για το τι συνέβη από κει και μετά κανείς δεν μπορεί να δώσει πληροφορίες.
Τα ξημερώματα η κοπέλα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση να περπατάει στην περιοχή της Αγυιάς. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς της οι οποίοι την παρέλαβαν και διαπίστωσαν πως είχε απώλεια μνήμης.
Μετά από λίγες ώρες την μετέφεραν στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου της περιοχής, όπου η κλινική εξέταση της 22χρονης δεν οδήγησε πουθενά, με τους γιατρούς να συστήνουν αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.
Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για ενδεχόμενη κατανάλωση μέσα στο αλκοόλ ουσίας, η οποία μειώνει τη δυνατότητα σκέψης και αντίδρασης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υπόνοιες, πως κάποιος ή κάποιοι έβαλαν μέσα στο ποτό της κοπέλας το αποκαλούμενο «σιρόπι του Bιασμoύ» που έχει αυτή την ιδιότητα.
Οι γονείς της 22χρονης –πρόκειται για γνωστή οικογένεια που ζει σε πρώην καποδιστριακό Δήμο ο οποίος στις εκλογές του ’10 με τον Καλλικράτη εντάχθηκε στην Πάτρα- προκειμένου να αποφευχθεί ο θόρυβος, επέλεξαν να μην κάνουν καταγγελία στην αστυνομία.
Τι είναι το «σιρόπι του Bιασμoύ»
Είναι υγρό που περιέχει την ουσία GBL, η οποία χρησιμοποιείται από επίδοξους βιαστές.
Πρόκειται για ένα άχρωμο και άοσμο υγρό, το οποίο δεν γίνεται αντιληπτό ούτε σε ένα ποτήρι με καθαρό νερό, προκαλεί ζάλη, αναστολή των αντιστάσεων και προσωρινή απώλεια μνήμης. Και το χειρότερο, κυκλοφορεί νόμιμα στην αγορά, καθώς, όπως αναφέρουν στελέχη της Αστυνομίας, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό εξαρτημάτων αυτοκινήτων και δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα απαγορευμένων ουσιών η κατοχή των οποίων διώκεται ποινικά. «Οταν μπαίνει στον ανθρώπινο οργανισμό, μεταβολίζεται σε άλλη ουσία, που είναι απαγορευμένη. Ωστόσο η κατοχή του υλικού είναι δύσκολο να διωχθεί ποινικά», υποστηρίζει στέλεχος της Δίωξης Ναρκωτικών.
Πρόκειται για νέες εξελιγμένες ουσίες σε υγρή μορφή οι οποίες προκαλούν απώλεια μνήμης, μείωση των αντιστάσεων και όχι μόνο διευκολύνουν το «έργο» των βιαστών, αλλά τους βοηθούν να γλιτώσουν και τη σύλληψη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν μέσω εργαστηριακών εξετάσεων επειδή αποβάλλονται πολύ γρήγορα από τον oργανισμό.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Το συγκλονιστικό μήνυμα που έστειλε στη γυναίκα του ο αυτόχειρας αστυνομικός
- EΛΛΑΔΑ - Ποιο ήταν το θέμα της Έκθεσης στις Πανελλαδικές
- Πανελλαδικές 2014: Το θέμα της έκθεσης: Δοκίμιο του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου που αναφέρεται στον Ανθρωπισμό
- Δοκίμιο για τον ανθρωπισμό το θέμα της έκθεσης[Όλο το κείμενο]
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δούρου: Τέρμα γέφυρες και δρόμοι με τα λεφτά του ΕΣΠΑ
- Το φαινόμενο της έλλειψης ανθρωπισμού στο θέμα της Εκθεσης
- Αυτές είναι οι παραλίες της Αττικής που δεν έχουν είσοδο!
- Πανελλήνιες 2014: Τα 12 περιζήτητα τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ όπου αυξάνονται οι θέσεις εισαγωγής
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις No Comments

- Τελευταία Νέα No Comments
- Τα 12 περιζήτητα τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ
- Τα ζώδια σήμερα – Τετάρτη 28 Μαϊου
- Δοκίμιο για τον ανθρωπισμό το θέμα της έκθεσης[Όλο το κείμενο]
- «Μπράβο» από Μουρούτη σε Δούρου – Σακελλαρίδη!
- Ανοίγει η αυλαία των Πανελλαδικών
- Θρίλερ με την παραμονή του Στουρνάρα στην κυβέρνηση
- Σαμαράς: Στόχος η ανάπτυξη [Βίντεο]
- Έλεγχοι και βαριά πρόστιμα σε αρτοποιούς που δεν ζυγίζουν το ψωμί
- Κίνα: Οι ηλικιωμένοι αυτοκτονούν ομαδικά για να πιάσουν θέση σε… τάφο
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- ΟΟΣΑ: Κάμψη εξαγωγών κατά 2,6% στο G7
- Ο Παπαχρήστος απάντησε μέσω Twitter στη Ραχήλ Μακρή
- Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων
- Μη χάσει η Βενετιά βελόνι
- Δοκίμιο του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου για τον ανθρωπισμό το θέμα της Έκθεσης
- Ανοιχτός σε αποχώρηση από το Υπουργείο ο Άδωνις
- Πέντε νεκροί από συντριβή ιδιωτικού αεροπλάνου
- Σωρεία τροχονομικών παραβάσεων στην Αθήνα
- Προβάρουν τα «ερυθρόλευκα» Πουλίδο και Φορτούνης