Παραδόθηκε 17χρονος καταζητούμενος για το μακελειό στο Ροτάσι- Αναζητούν άλλους δύο

Το κατώφλι της ασφάλειας Ηρακλείου πέρασε πριν από λίγο ο νεαρότερος εκ των τριών καταζητούμενων για το μακελειό στο Ροτάσι που κόστισε τη ζωή ενός 17χρονου νεαρό και τον τραυματισμό 3 ακόμα ανθρώπων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός που μαζί με 2 ακόμη άτομα αναζητούνταν για την εμπλοκή του στην υπόθεση εμφανίστηκε μόνος του στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου και παραδόθηκε στα χέρια της αστυνομίας με τις έρευνες να συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των έτερων καταζητούμενων.

Κατά ένα σενάριο ο 17χρονος δεν αποκλείεται να αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τη δολοφονία του 17χρονου συγχωριανού

του. Εξάλλου οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει ακόμα και κατάθεση άλλου προσώπου που κλείνει προς την ίδια κατεύθυνση.

Ωστόσο, κατά την παράδοση του ο ανήλικος δεν κρατούσε κανένα φονικό όπλο και δεν παρέδωσε τίποτα στις αρχές. Αυτή την ώρα απολογείται στους άνδρες της ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει – και σημαντικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει στην υπόθεση – το όπλο που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή.

Το βασικό ερώτημα είναι ποια από τις δυο πλευρές κρατούσε το όπλο. Η πλευρά του νεκρού ή πλευρά του δράστη. Αυτό αναμένεται να προκύψει από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στους τραυματίες αλλά και στον νεκρό.

Πηγή: prismanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα