Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Όλα τα σενάρια πρόκρισης για το Top 16 της Ευρωλίγκας

Μόλις μία νίκη ακόμα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, χρειάζονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η νίκη της Αρμάνι Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ξεκαθάρισε την κατάσταση στον Ε’ Όμιλο της Ευρωλίγκας.

Εφόσον οι παίκτες του Φραγκίσκου

Αλβέρτη κερδίσουν την Ουνικάχα Μάλαγα στην έδρα τους την Πέμπτη (03/04, 21.30) και το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα περάσει από το «Αμπντί Ιπεκτσί» την Παρασκευή (04/04, 21.00) απέναντι στην Εφές Αναντόλου θα εξασφαλίσουν, αμφότεροι, τη συμμετοχή τους προημιτελικά.

Έτσι, στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του Top 16 στο ΣΕΦ (10/04, 21.45) θα κριθεί η 3η και 4η θέση του Ε’ Ομίλου.

Σε αντίθετη περίπτωση αν ο Παναθηναϊκός δηλαδή ηττηθεί από τη Μάλαγα τότε θέλει νίκη με μεγάλη διαφορά στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό ή σε διαφορετική περίπτωση ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Εφές στην Τουρκία. Αν οι «πράσινοι» κάνουν δύο ήττες τότε αποχαιρετούν τη διοργάνωση.

Τέλος αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί από την Εφές περνά με νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Πρόκριση παίρνει και με δύο ήττες αρκεί να μην κάνουν στις αγωνιστικές που απομένουν το 2/2 οι Φενέρ και Μάλαγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα