Οι Ρώσοι «κομάντο» τραγουδούν το…«Get lucky» [Βίντεο]

Φορούν τις στολές τους, τα πηλήκια τους και κρατούν μικρόφωνα, έτοιμοι να ενθουσιάσουν το κοινό με τις τραγουδιστικές ικανότητές τους. Στο ρεπερτόριό τους, όμως, δεν συμπεριλαμβάνονται στρατιωτικά εμβατήρια, αλλά… η επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού «Get lucky» των Daft Punk και του Pharell Williams.

Ο λόγος για τη στρατιωτική χορωδία της Ρωσίας, που εξέπληξε για μία ακόμα φορά με τη γκάμα των μουσικών προτιμήσεών της. Δίνοντας πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας και θεαματικό σόου, οι άνδρες της χορωδίας παρασύρουν

στο χορευτικό ρυθμό του τραγουδιού το κοινό τους που απαρτίζεται από συναδέλφους τους και ανώτερούς τους. Το βίντεο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, όπου φαίνονται οι ένστολοι να λικνίζονται ρυθμικά και να διασκεδάζουν με την επιλογή του κομματιού.

Πριν λίγους μήνες είχαν ερμηνεύσει με τεράστια επιτυχία το τραγούδι της Βρετανίδας τραγουδίστριας, Adele, «Skyfall» της ομώνυμης κατασκοπικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Γκρεκ ως 007. Η στρατιωτική χορωδία ιδρύθηκε το 1928 και είναι περισσότερο γνωστή για τις κλασσικές επιλογές της, ωστόσο έχει και παράδοση στη διασκευή δημοφιλών τραγουδιών.

Πριν μερικά χρόνια είχαν τραγουδήσει το Sweet Home Alabama των Lynyrd Skynyrd και είχαν διασκευάσει το Down Under των Men at Work ώστε να θυμίζει παραδοσιακό ρωσικό τραγούδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα