Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανδρέας Κατσανιώτης στη Δυτική Ελλάδα

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Κατσανιώτης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας και Αχαίας ξεκινώντας και επίσημα τις πρώτες του επαφές ως Υποψήφιος πλέον Περιφερειάρχης στους Νομούς της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αχαιός Υποψήφιος Περιφερειάρχης από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υποψηφιότητα του δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από φίλους και γνωστούς τόσο για να τον συγχαρούν όσο

και να του εκφράσουν την διάθεση τους να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο που θα σχηματίσει ή ακόμα και να είναι στο πλευρό του προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για το καλό της Δυτικής Ελλάδας.

Σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδος όπου βρέθηκε ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης επανέλαβε την αρχική του δήλωση με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του: «Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, αλλά και με πίστη στο στόχο μας, καλώ τους συμπολίτες μου να συμπορευθούμε όλοι μαζί, για ανάπτυξη, επενδύσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερη ποιότητα ζωής.»

Ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης από το 2010 μέχρι σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θέση στην οποία διορίστηκε ως προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Ανέλαβε μάλιστα την ευθύνη του συντονισμού των ενεργειών δημοσιότητας και επικοινωνίας της Ελλάδας σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, όταν η χώρα δεχόταν σφοδρά κύματα αρνητικής δημοσιότητας. Χωρίς δισταγμό απάντησε στην πρόκληση αυτή με συστηματική δουλειά, γνώση, ανεξάντλητη ενέργεια και φρέσκιες ιδέες, καταφέρνοντας στο χρόνο της θητείας του να αναστρέψει πλήρως την κατάσταση και να προωθήσει σε πλήρη συνεργασία με τον πρωθυπουργό, μία εναλλακτική εικόνα για την Ελλάδα στον διεθνή Τύπο, αυτή της χώρας που προσπαθεί, βελτιώνεται και αλλάζει. Στη συνέχεια της θητείας του ανέλαβε το δύσκολο έργο της οργάνωσης του επικοινωνιακού μέρους της Προεδρίας, και παρά το γεγονός ότι είχε στη διάθεσή του περιορισμένο χρόνο και ελάχιστα κονδύλια, η προσπάθειά του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ η αποτελεσματικότητα του αναγνωρίστηκε ακόμη και από τις αποστολές του διεθνούς Τύπου, αποσπώντας θετικά σχόλια και εξασφαλίζοντας διθυραμβικά δημοσιεύματα. Εφαρμόζοντας σύγχρονες επικοινωνιακές τακτικές και αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τους πόρους και το έμψυχο δυναμικό της Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο δραστήριος πατρινός κατάφερε να εξασφαλίσει θετική δημοσιότητα για τη χώρα και για τη δράση της στο τιμόνι της ΕΕ, αλλά και να «χτίσει» πολύτιμα δίκτυα επικοινωνίας και συνεργασίας με τον Διεθνή Τύπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα