Ο νέος «ταχυδρόμος» της εκπομπής «Πάμε πακέτο» είναι ο Δημήτρης Δερμετζόγλου

Ο νέος «ταχυδρόμος» της εκπομπής «Πάμε πακέτο» είναι ο Δημήτρης Δερμετζόγλου. Μετά την αποχώρηση του Πέτρου Γυφτόπουλου, που ήδη βρίσκεται και εργάζεται στην Αυστραλία, ο αντικαταστάτης βρέθηκε ύστερα από οντισιόν. Απόψε θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και θα συστηθεί επισήμως στο κοινό παραδίδοντας τα πρώτα του πακέτα.

Είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος παρουσιαστής εμφανίζεται στην τηλεόραση. Ο Δημήτρης Δερμετζόγλου είναι πρώην μοντέλο με πολλές φωτογραφήσεις στο ενεργητικό του και έχει γυρίσει αρκετά διαφημιστικά σποτ. Ωστόσο εγκατέλειψε

την καριέρα στις πασαρέλες και τον χώρο γενικότερα για να σπουδάσει. Είπαμε, δεν είναι μόνο ωραίος.

Ο νέος «ταχυδρόμος» είναι απόφοιτος του Οικονομικού της Νομικής Σχολής Αθηνών κι εκτός από τη συμμετοχή του στο «Πάμε πακέτο» εργάζεται στο οικονομικό τμήμα εταιρίας. Ομως είπε να δοκιμάσει την τύχη του στην τηλεόραση και να ανοίξει νέους ορίζοντες. Δήλωσε συμμετοχή στο κάστινγκ για τη θέση του «ταχυδρόμου». Η παραγωγή αλλά και η Βίκυ Χατζηβασιλείου αυτοπροσώπως του έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη μικρή οθόνη. Οι συνεργάτες της εκπομπής και η παρουσιάστρια τον καλοδέχτηκαν από την πρώτη στιγμή και του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στο νέο του ταξίδι. Εκείνος φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα προσηλωμένος στα νέα του καθήκοντα και δεν θέλει να διαψεύσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.

Πηγή: Εspresso

Keywords
Τυχαία Θέματα