Ο Φετφατζίδης «σκότωσε» την Ρόμα [Βίντεο]

Με γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στο 83′ η Τζένοα επικράτησε 1-0 της Ρόμα και την υποχρέωσε σε τρίτη σερί ήττα και να τερματίσει στο -17 από την Γιουβέντους.

Οι Τζαλορόσι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν μέχρι το τέλος την Γιουβέντους και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τους ανάγκασε να κάνουν φινάλε στην Serie A με τρίτη σερί ήττα, αφού χάρισε στην Τζένοα μεγάλη νίκη με 1-0 με γκολ στο 83′. Η ομάδα του

Ρούντι Γκαρσία ήλπιζε να βελτιώσει την επίδοση με τους περισσότερους πόντους σε μία χρονιά για το κλαμπ, όμως δεν τα κατάφερε ούτε τώρα, με τον Γάλλο προπονητή να παρατάσει ομάδα με πολλές αλλαγές. Ο Μαρκέζε για τους γηπεδούχους και ο Ντέστρο για τους φιλοξενούμενους είχαν τις πρώτες καλές στιγμές, με τον επιθετικό της Ρόμα να δίνει στη συνέχεια ωραία πάσα στον Λιάγιτς, ο οποίος κόπηκε. Ο νεαρός Ματσιτέλι έκανε ντεμπούτο με τους Ρωμαίους στη μεγάλη κατηγορία και ο Μπάστος δεν βρήκε στόχο. Τον αγώνα έκρινε ο Γιάννης Φετφατζίδης -είχε μπει στο ματς σαν αλλαγή- στο 83′ όταν μετά από λάθος στην άμυνα της Ρόμα ο Κονατέ το εκμεταλλεύτηκε και του σέρβιρε για το 1-0 που ήταν και το τελικό αφού λίγα λεπτά μετά ο παίκτης που έδωσε την ασίστ είδε τον πορτιέρε της Ρόμα, Σκορούπσκι, να του λέει «όχι» με επέμβαση στην κλειστή γωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα