Ο Έντινσον Καβάνι είναι ο κύριος στόχος της Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Έντινσον Καβάνι, είναι ο κύριος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά οι ελπίδες του αγγλικού συλλόγου να κάνει δικό του τον Ουρουγουανό μπόμπερ είναι συνυφασμένες με τη συμμετοχή των «κόκκινων διαβόλων» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Καβάνι έχει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ

Μόιες, προκειμένου να ξαναχτίσει μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Όμως, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο ο Καβάνι είναι αναποφάσιστος, καθώς εξετάζει κατά πόσο μια μετακίνηση στο «Όλντ Τράφορντ» θα αποτελούσε ένα βήμα εμπρός για την καριέρα του.

Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ υπήρξε βασικός παράγοντας στην επιλογή του Καβάνι να μετακομίσει από τη Νάπολι στην Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι. Ο πρώην επιθετικός των «παρτενοπέι» σκέφτεται να εγκαταλείψει τη γαλλική πρωτεύουσα, ταυτόχρονα όμως επιθυμεί να παραμείνει στην κορυφή του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού και να διατηρήσει το προσωπικό του στάτους μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη.

Ποια είναι η πραγματικότητα; Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, καθώς είναι έβδομη και απέχει 12 βαθμούς από μια θέση που να δίνει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αύριο ρισκάρει να αποκλειστεί από τη φετινή διοργάνωση μετά το 0-2 στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό.
Άλλο εμπόδιο αποτελεί το κόστος του εγχειρήματος. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει να ανακτήσει το μεγαλύτερο μέρος από τα 65 εκατ. ευρώ που δαπάνησε για να κάνει δικό της τον Καβάνι το περασμένο καλοκαίρι, ενώ και ο 27χρονος επιθετικός θα ήθελε ως ελάχιστη αποζημίωση 8 εκ. ευρώ το χρόνο για να εγκαταλείψει τη Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα