Ο Δημήτρης Δεμεσούκας γράφει: Μην τσακώνεστε…ο δικός μου είναι πιο ωραίος!

Οι Έλληνες -κατά δήλωση των ιδίων τουλάχιστον- κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε ποσοστό 80%, γεγονός που κατατάσσει την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως.

Αυτά είναι αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας της γνωστής εταιρείας προφυλακτικών Durex. Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι την πρωτιά κατέχουν οι Έλληνες στα προκαταρκτικά. Τρελαίνονται δηλαδή όχι τόσο για την πράξη αλλά για την «προθέρμανση». Τις φράσεις εκείνες δηλαδή που «φτιάχνουν» κλίμα. “Οπως για παράδειγμα «έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι

πιο ωραίος».

Άλλη έρευνα καταδεικνύει ότι το 99% των γυναικών τρελαίνονται για το μουστάκι! Για τους άνδρες δεν υπάρχει ακόμη καταγραφή…

«Στο μυαλό των περισσότερων, τον άντρα τον κάνει το μέγεθος του πέους του», λέει ο δρ Άιρα Σάρλιπ, καθηγητής Ουρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Φρανσίσκο και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Διεθνούς Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ISSM). «Η αλήθεια είναι πως η αρρενωπότητα και η δύναμη δεν έχουν καμία σχέση με το μέγεθος».

Εδώ λοιπόν είμαστε. Η χθεσινή στιχομυθία Μεϊμαράκη- Παυλόπουλου στα «ορεινά» του κοινοβουλίου-που επισήμως διαψεύδεται από την Βουλή- έρχεται να επιβεβαιώσει πολύχρονες έρευνες αλλά και να καταρρίψει μύθους.

Και ξεκινάμε από το τελευταίο. «Η αλήθεια είναι πως η αρρενωπότητα και η δύναμη δεν έχουν καμία σχέση με το μέγεθος».

Αλήθεια! Εσχάτως μάθαμε ότι βασικό στοιχείο είναι η «ωραιότητα». Την οποία «ωραιότητα» σημειωτέον αντιλαμβάνεται κανείς με τρείς τρόπους. “Η με την όραση ή με την γεύση ή με την αφή. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει!

Πάμε τώρα σε μία έρευνα της ALCO που έγινε πριν μερικούς μήνες για λογαριασμό της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ) και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σε δείγμα 600 ανδρών και γυναικών, ηλικίας 25- 64 ετών, με προσωπικές συνεντεύξεις.

Σύμφωνα με την έρευνα, το τελευταίο τρίμηνο η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών των Ελλήνων μειώθηκε σε ποσοστό 34%, ενώ η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά το 47% όσον αφορά στην επαγγελματική τους ζωή και 46% στις διαπροσωπικές σχέσεις των ζευγαριών.

Περισσότερο φαίνεται να επηρεάζονται οι ψηφοφόροι της δεξιάς παράταξης (58%) συγκριτικά με αυτούς της αριστεράς σε ποσοστό 33%.

Ψέμα! Ο Βαγγέλης χθες αυτή την έρευνα την έκανε «κομμάτια» με το «ερωτικό παραλήρημα» στη δεξιά πτέρυγα.

Η μόνη σταθερή αξία-συνεχίζει η έρευνα της ALCO- η οποία αντέχει στη δοκιμασία του μνημονίου είναι η φιλία η οποία δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τις συνέπειές του.

Αλήθεια! Μετά τον σάλο που ξέσπασε μόλις έγινε γνωστή η στιχομυθία ο Βαγγέλης δήλωσε «Με τον κ.Παυλόπουλο είμαστε φίλοι»

Στην ερώτηση «επηρεάζεστε από τις πολιτικές απόψεις ή από την εικόνα του υποψηφίου» η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων σε ποσοστό 63% απάντησε ότι επηρεάζεται από την εικόνα και κυρίως την τηλεοπτική.

Η επιλογή προσώπων ιδιαίτερα προβεβλημένων από την τηλεόραση τα οποία ανήκουν στο χώρο της τέχνης, του αθλητισμού ή της δημοσιογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα