Νικολόπουλος: Παγίδα η αναστολή των συντάξεων στις άγαμες κόρες των στρατιωτικών

Απροειδοποίητα ισχυρίζεται ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ότι έκοψε το υπουργείο Οικονομικών την καταβολή σύνταξης σε 32.000 άγαμες ή διαζευγμένες θυγατέρες στρατιωτικών, που ζουν με αυτό το μικρό εισόδημα!

Το οικονομικό επιτελείο κρύβεται πίσω από το Μνημόνιο της τρόικας και προχωρεί σε σφαγή των συντάξεων, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά αξιολόγηση για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι περικοπές

αυτές στις άγαμες θυγατέρες των στρατιωτικών.

Πριν λίγες μέρες μαζεύτηκε μάλιστα μεγάλος αριθμός δικαιούχων έξω από το κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αντιδρώντας στην εφαρμογή του μέτρου αυτού, που στερεί από τις άγαμες θυγατέρες μηνιαίο εισόδημα της τάξης των 500-700 ευρώ, μέσα σε μια περίοδο οικονομική καχεξίας και απόλυτης ένδειας.

Ο Γεν. Γραμματέας του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλάδος δέχθηκε αντιπροσωπεία δικαιούχων και αφού τους άκουσε προσεκτικά δεσμεύθηκε ότι θα φτάσει τα θέμα στη Βουλή όπου και θα μεταφέρει το δίκαιο αίτημα αλλά και την οργή, αγανάκτηση και απελπισία τους. Μετά την συνάντηση τους ο επικεφαλής των Ελλήνων ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ δήλωσε:

Από την 1η Ιανουαρίου του 2013 έχει επιβληθεί πλαφόν 720 ευρώ στις κύριες συντάξεις των περίπου 32.000 δικαιούχων.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το Μνημόνιο 3 και την κυβέρνηση των προθύμων, μπαίνουν εισοδηματικά κριτήρια που οδηγούν για πρώτη φορά σε περαιτέρω μείωση έως και αναστολή καταβολής της σύνταξης, πράγμα απίστευτα βάρβαρο μέσα σε τέτοιο οικονομικό Αρμαγεδδών».

ΕΧΕΙΣ 8640 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ; ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ…

ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ!

Στην περίπτωση που τα εισοδήματα από άλλες πηγές είναι μεγαλύτερα από το όριο των 8.640 ευρώ, η σύνταξη αναστέλλεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα