Νέος τραυματισμός για τον Δημήτρη Διαμαντίδη-Από τα νεύρα του έσκισε τη φανέλα του με τα δόντια![βίντεο]

Όταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης χτυπά, πονάει όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Όλοι «πάγωσαν» χθες βράδυ, βλέποντας τον αρχηγό της ομάδας να πέφτει κρατώντας το πόδι του κι εν συνεχεία με μία γροθιά του να σείει το παρκέ. Δεν το έκανε από τον πόνο.

Το έκανε από τα νεύρα του. Γιατί αυτό που του συμβαίνει φέτος είναι πρωτοφανές. Πρόκειται για τον τέταρτο τραυματισμό του από την αρχή της περιόδου. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο…

Από τη μέρα που μεταγράφηκε

στον Παναθηναϊκό, χρειάστηκε να καταγράψει 205 συνεχείς συμμετοχές μέχρι να λείψει από αγώνα της ομάδας του. Ήταν στις 6 Νοεμβρίου του 2007, όταν λόγω μίας ίωσης δεν είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Τα πράγματα, πλέον, έχουν αλλάξει. Πείτε το κακοδαιμονία, πείτε το ηλικία… Το σερί της γκαντεμιάς του άρχισε το φθινόπωρο. Σε μια προπόνηση της ομάδας ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα. Μικρό το κακό, καθώς απλώς έχασε ένα τουρνουά προετοιμασίας στη Σόφια. Το φινάλε του 2012 και η εκκίνηση του 2013 επιφύλασσαν τα χειρότερα για τον «Μήτσο». Αγωνιζόμενος στις 22 Δεκεμβρίου στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ, ο 32χρονος γκαρντ νιώθει πόνο στους προσαγωγούς και στο ημίχρονο φεύγει με το γιατρό της ομάδας για εξετάσεις. Η σχεδόν πολική θερμοκρασία στο κλειστό ασφαλώς και δεν βοηθά, όπως επισημαίνει αργότερα ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Σφίγγει τα δόντια κι επιστρέφει άμεσα. Μόλις έξι μετά, αν κι εμφανώς ανέτοιμος, δίνει το «παρών» στην πρεμιέρα του Top 16 κόντρα στη Ζαλγκίρις. Μόλις 4:13 αντέχει στο παρκέ, προτού υποστεί υποτροπή. Η διάγνωση, θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς. Λείπει (πολύ) από το ματς με την Αναντολού Εφές, χάνει κι αυτό με τον Απόλλωνα Πατρών που ακολουθεί για την Α1, αλλά επιστρέφει εγκαίρως για την κρίσιμη μάχη με την Ουνικάχα Μάλαγα. Πέντε λεπτά πριν το τέλος και με το ματς στην κόψη του ξυραφιού (62-62) η ατυχία του χτυπά και πάλι την πόρτα. Σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ προσγειώνεται σε πόδι αντιπάλου, γυρίζει τον αστράγαλό του, χτυπιέται στο παρκέ, αποσύρεται στον πάγκο, σκίζει τη φανέλα του από τα νεύρα του…

Ο Διαμαντίδης τελικά είναι «θνητός». Και ειδικά φέτος, μοιάζει πιο εύθραυστος από ποτέ.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα