Νέο λογότυπο, νέα εποχή για την Τράπεζα Πελοποννήσου!

Κολακευτικά σχόλια απέσπασε το νέο λογότυπο της Τράπεζας Πελοποννήσου από τα μέλη της τράπεζας στην παρουσίασή του από τον πρόεδρο Γιώργο Δαλαμαρίνη, κατά την διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του πιστωτικού ιδρύματος, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα κεντρικά κτίρια της τράπεζας στην Κόρινθο.

« Η Τράπεζα Πελοποννήσου

δυναμώνει. Αλλάζει, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και επιχειρεί να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στον χώρο των Συνεταιριστικών Τραπεζών», δήλωσε στο nocomments.gr, ο πρόεδρος του Δ. Σ. της Τράπεζας Γιώργος Δαλαμαρίνης.
Τα στελέχη της τράπεζας παρουσίασαν στα μέλη της συνέλευσης ένα πεντάλεπτο βίντεο με το νέο λογότυπο της τράπεζας, που στον 19ο χρόνο λειτουργίας της, αλλάζει σελίδα.

Ο κύβος, ένα αρχετυπικό σύμβολο σταθερότητας και δύναμης, διαδέχθηκε τον ιστορικό κίονα, το πρώτο σήμα. “Το νέο σήμα ΄σπάει΄ τους γεωγραφικούς περιορισμούς και μας οδηγεί στη νέα εποχή», δήλωσε στο nocomments, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Πελοποννήσου.

Τα μέλη της τράπεζας ενέκριναν το νέο λογότυπο και ενημερώθηκαν διεξοδικά στην γενική συνέλευση για τα οικονομικά πεπραγμένα της τράπεζας για την χρήση του 2013.
«Ενότητα και ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να αναδείξουμε αυτόν τον τραπεζικό φορέα ως μια σταθερά αναπτυσσόμενη λύση για κάθε Έλληνα! Αυτό είναι το μήνυμά μας», ξεκαθάρισε ο κ. Δαλαμαρίνης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στο σώμα.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους εκείνους που στήριξαν το εγχείρημα και βοήθησαν στην επιτυχημένη πρώτο φάση της αύξησης του συνεταιριστικού κεφαλαίου της τράπεζας και ενημέρωσε το σώμα για τις κινήσεις που γίνονται με αφορμή τη δεύτερη φάση της αύξησης η οποία θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

« Το 2014, θέλουμε η Τράπεζα Πελοποννήσου να συνεχίσει την αυτόνομη πορεία της, να διευρύνει τον επιχειρηματικό συνεργαζόμενο κύκλο αλλά και τους μεριδιούχους της.
Να συνεχιστεί με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό η αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και να στρατευτεί με το γενικότερο στόχο ανάπτυξης της Πελοποννήσου, συμμετέχοντας σε προγράμματα αξιοποίησης και διαχείρισης κοινοτικών κονδυλίων που προορίζονται γι’ αυτό το σκοπό.
Θέλουμε επίσης να αναπτύξει στρατηγικές συμμαχίες και συνεργασίες με άλλες συνεταιριστικές τράπεζες, πιστωτικά ιδρύματα ή επιχειρήσεις, που θα εξυπηρετούν τους στόχους της και θα λειτουργούν υπέρ των μεριδιούχων της και των πελατών της», ανέφερε ο κ. Δαλαμαρίνης στην ομιλία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα