Νέα «κοκορομαχία» στη Βουλή- Παναγούλης σε Δένδια: Δεν κάνεις ούτε για αγροφύλακας στους Οθωνούς!

Mετά τα μεσημεριανά «επεισόδια» στη Βουλή μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκου Δένδια πριν από λίγο ακολούθησε δεύτερος γύρος αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγούλη.

Ο κ. Δένδιας, απαντώντας σε αίτημα του κ. Παναγούλη να τον δει, σημείωσε ότι θα το κάνει ευχαρίστως όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανακαλέσει κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του στις οποίες έκανε λόγο

για ειδικό δικαστήριο ή για λιντσάρισμα μέχρι θανάτου (φέροντας το παράδειγμα του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη)

Ο Ανδρέας Ψυχάρης έσπευσε να υπερασπιστεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη λέγοντας χαρακτηριστικά «το μόνο που γνωρίζω για τον κ. Παναγούλη είναι ότι μας απείλησε με λιντσάρισμα ή φυλακή. Δεν έχω τίποτα να πω».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας, εκφράστηκε με απαράδεκτο τρόπο για τον κ. Δένδια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα έκανε ούτε για αγροφύλακας στο νησί Οθωνοί έξω από την Κέρκυρα».

Στη συνέχεια στράφηκε προς τον κ. Ψυχάρη λέγοντας ότι του «έβαλε λαδάκι ο υπουργός της χούντας Βύρωνας Σταματόπουλος» και αφήνοντας υπονοούμενα. για τον βουλευτή της ΝΔ.

Εξοργισμένος αλλά και… απορημένος, ο Ανδρέας Ψυχάρης θύμισε στον κ. Παναγούλη ότι το 1974 που έληξε η δικτατορία ήταν μόλις 7 ετών: «Μίλησε για μένα και τη δικτατορία ο κ. Παναγούλης. Γεννήθηκα στις 22/8/67, όταν ξεκίνησε η μεταπολίτευση ήμουν 7 ετών. Είναι απαράδεκτο, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για μένα αλλά και να με κατηγορήσει, να εμπλέξει με τη χούντα. Είναι απρεπές. Τι να περιμένει κανείς από κάποιον που λέει να λιντσάρει πολιτικούς. Θα έπρεπε να ντρέπεστε, ντροπή σας».

Στη συνεδρίαση βρισκόταν και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάποια στιγμή μέσα στο κακό χαμό που γινόταν είπε μεταξύ και σοβαρού και αστείου: «Να πάμε στο καφενείο να το λύσουμε το θέμα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα