Μούτου: «Θέλω να υιοθετήσω το κινεζάκι που απεγκλωβίστηκε από αποχέτευση»

Την επιθυμία να υιοθετήσει το βρέφος που απεγκλωβίστηκε από αποχέτευση στην Κίνα, εξέφρασε ο διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, Αντριάν Μούτου.

«Δε μπορούσα να σκεφτώ πώς να συνεχίσω τη ζωή μου, πώς να τρώω το πρωινό μου, αφότου είδα τις εικόνες αυτές στην τηλεόραση. Είναι ένα ξεχωριστό παιδί. Όταν είδα το μωρό είπα ότι πρέπει να τον υιοθετήσω. Μου το έστειλε ο Θεός», δήλωσε ο Μούτου έπειτα από τα συγκλονιστικά πλάνα με τη διάσωση μωρού από την Κίνα που βρέθηκε σε αποχέτευση.

Ο Μούτου, που είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά εξέφρασε

τη συγκίνησή του και την πρόθεσή του να υιοθετήσει το παιδί, καθώς από την πρώτη στιγμή που το είδε στην τηλεόραση του έκανε μεγάλη εντύπωση.

«Είπα στη γυναίκα μου ότι πρέπει να το βοηθήσουμε. Ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για εκείνο», συμπλήρωσε ο πολύπειρος επιθετικός που αγωνίζεται στη γαλλική Αζαξιό και έχει περάσει από σημαντικές ομάδες, όπως η Τσέλσι, η Μίλαν και η Γιουβέντους.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα υιοθετούσα ένα μωρό, όμως τώρα ξέρω: πρέπει να βοηθήσω αυτό το παιδί», ολοκλήρωσε με αποφασιστικότητα ο Μούτου, μιλώντας σε εκπομπή του ρουμάνικου τηλεοπτικού σταθμού ProTV.

Παρόλα αυτά το πιθανότερο είναι να συναντήσει δυσκολίες στην απόφασή του αυτή καθώς, όπως αναφέρει η βρετανική Guardian, η νομοθεσία της Ρουμανίας δεν βρίσκεται στη λίστα με τις 17 χώρες των οποίων οι πολίτες μπορούν να υιοθετήσουν παιδί από την Κίνα.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα