Μουρίνιο σε παίκτες του: «Είστε πουτ…ς γιοι»

Στο βιβλίο «The Special One – The Dark Side of Jose Mourinho» σε ένα από τα αποσπάσματα του δημοσίευσε η εφημερίδα «Times».

Το απόσπασμα του βιβλίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στις 5 το απόγευμα της 16ης Απριλίου 2011, λίγο πριν το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα, η εφημερίδα Marca ανέφερε στην διαδικτυακή της έκδοση ότι ο Ρεάλ θα έπαιζε με τον Πέπε στο κέντρο, δίπλα στους Κεντίρα και Αλόνσο. Η ενδεκάδα ήταν πρωτοφανής: Κασίγιας, Ράμος, Αλμπιόλ, Καρβάλιο,

Μαρσέλο, Πέπε, Κεντίρα, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Ρονάλντο και Μπενζεμά.

ο 1-1 δεν βοήθησε τις ελπίδες της ομάδας για τον τίτλο αλλά το κοινό επευφήμησε την ομάδα με δεδομένη την ανακούφιση. Στις τελευταίες επισκέψεις της Μπάρτσα εκεί το σκορ είχε γράψει 0-2 και 2-6 και έτσι ήταν λογικό να υπάρχει ικανοποίηση στο κοινό. Όχι όμως στον Μουρίνιο.

Περίμενε την ομάδα στα αποδυτήρια πριν εξαπολύσει μία σειρά από κατηγορίες και ύβρεις, μέχρι που άρχισε να φωνάζει δυνατά: «Είστε προδότες. Σας ζήτησα να μη μιλήσετε με κανέναν για την ενδεκάδα αλλά με προδώσατε. Αυτό δείχνει ότι δεν είστε στο πλευρό μου. Είστε πουτ..ας γιοι.

Ο μοναδικός φίλος που έχω σε αυτά τα αποδυτήρια είναι ο Γκρανέρο… και δεν είμαι καν σίγουρος ότι μπορώ να συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι. Με αφήσατε μόνο μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα