Μηλιωτάκης: Δεν θα με δει ξανά κανένας με τραγουδίστρια και αυτό το υπογράφω

Με εξομολογητική διάθεση ο Κώστας Μηλιωτάκης αποκαλύπτει το λόγο που τον οδήγησε στον χωρισμό με την Αγγελική Ηλιάδη και δηλώνει πως δεν θα ξανακάνει δεσμό με γυναίκα από τον χώρο του τραγουδιού.

«Δεν θα με δει ξανά κανένας με τραγουδίστρια, και αυτό το υπογράφω. Το λέω και το εννοώ. Δεν θα ξαναμπλέξω με άτομο που είναι από τη δουλειά μου. Όχι γιατί τσάκισε ή χάλασε αυτή η σχέση, απλά δεν βγαίνει πουθενά. Κάποια στιγμή, θέλω να γνωρίσω μια απλή κοπέλα,

που θα τη θαυμάζω γι΄αυτό που κάνει» εξηγεί ο Κώστας Μηλιωτάκης στο περιοδικό ΕΓΩ.

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού τον ρωτά το λόγο που αποφάσισαν να χωρίσουν και ο γνωστός συνθέτης απαντά: «Δεν συμφωνούσαμε ουσιαστικά σε ένα σημαντικό γεγονός. Στον πιο σημαντικό κρίκο που δένει τη σχέση, ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Ουσιαστικά, χωρίσαμε για απλά πράγματα, που επί της ουσίας ήταν σημαντικά, γιατί αυτά κάνουν τη διαφορά σε μια σχέση».

Ο Κώστας Μηλιωτάκης παραδέχεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και ότι τον πόνεσε πολύ ο χωρισμός τους, όμως σήμερα δεν νιώθει ερωτευμένος μαζί της. «Για μένα, όταν τελειώνει μια σχέση ολοκληρώνεται. Πηγαίνω μπροστά. Θα χαρώ να είναι καλά στη δουλειά της, στην προσωπική της ζωή, με το παιδί της. Μέσα από την καρδιά μου, επιθυμώ να είναι ευτυχισμένη.

Η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή. Είμαστε για πολύ λίγο και δεν είμαι άνθρωπος που θα μιλήσω αρνητικά για έναν άνθρωπο που ήμουν μαζί του κάποια χρόνια» εξηγεί.

Πηγή: vipnews

Keywords
Τυχαία Θέματα