«Μη φοβάσαι»- Η νέα δισκογραφική δουλειά του Μάριου Χατζηχρήστου

Μελωδίες που ταξιδεύουν και στίχοι που αφορούν στο σημερινό θεατή συνθέτουν τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μάριου Χατζηχρήστου, ο οποίος ευτυχώς δεν «Φοβάται» να μας κερδίσει μουσικά και μας προτρέπει να κάνουμε το ίδιο.

«Μη φοβάσαι» είναι ο τίτλος της νέας του δουλειάς που κυκλοφορεί από την FM Records και περιλαμβάνει 10 μελωδικά τραγούδια, που αν και εμπνευσμένα από την αβεβαιότητα των καιρών,  εστιάζουν στην πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής…

«…Μέσα στην αβεβαιότητα των καιρών…όπου όλα είναι

ρευστά και τίποτα δεδομένο…όπου αισθάνεσαι τη Γη να φεύγει κάτω από τα πόδια σου…διώξε τη σκέψη μακριά…αφέσου στην πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά και…μη φοβάσαι!!!», λέει ο ίδιος με αφορμή τη νέα του δουλειά και απλά την περιγράφει απόλυτα…

Ξεκινώντας από το ομότιτλο τραγούδι «Μη φοβάσαι»  που ήδη έχει κερδίσει τους ακροατές και φθάνοντας μέχρι το ιδιαίτερο «Αληθινή«, αλλά και την μελωδική μπαλάντα «Όπως και εσύ«, το νέο cd του Μάριου, ήρθε για να γίνει το σάουντρακ στις δικές σας στιγμές…

Ο Μάριος Χατζηχρήστος, πρώην μέλος των Εκείνος + Εκείνος, είναι συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και ερμηνευτής, με προσωπική δισκογραφία και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Πενταγράμμου.

Ο Μάριος γεννήθηκε στην Αθήνα και ήδη από τα έξι του χρόνια ασχολήθηκε με τη μουσική. Έλαβε μαθήματα πιάνου, σολφέζ και αρμονίας στο Ωδείο Αθηνών για 10 χρόνια. Παρακολούθησε μαθήματα ρυθμικής αγωγής στη φωνή με το Βασίλη Ρακόπουλο. Έλαβε ακόμη μαθήματα κλασσικού και μοντέρνου τραγουδιού από τη Δέσποινα Κάτσαρη για 3 χρόνια. Είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα και τα κρουστά.

Έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές μουσικές σκηνές ως μουσικός και ως σολίστας, είτε ως μέλος διαφόρων γκρουπ.

Εργάστηκε 3 χρόνια στις ‘Εσπερίδες’ στην Πλάκα με τον Γιάννη Αργύρη (1994-1997)

Συμμετείχε σε συναυλίες με τους Διονύση Τσακνή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τα Ημισκούμπρια καθώς και σε εκδηλώσεις της ΜΟΤΟΕ πανελληνίως ως τραγουδιστής των ‘Κράμα’.(1999 – 2000)

Πρωταγωνίστησε ως σολίστας σε δύο musicals (America on Broadway 2001 / From Hollywood to Broadway 2002)

Υπήρξε μέλος των ‘Εκείνος κι Εκείνος’ για δύο χρόνια, με τους οποίους εμφανίστηκαν σε διάφορες σκηνές, πραγματοποίησαν περιοδείες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, και εμφανίστηκαν σε εκπομπές στην τηλεόραση. (2003 – 2004)

To 2005 πραγματοποίησε εμφανίσεις σε Rock Clubs της Αθήνας με τους SNB (Sorry No Bonus) με τους Χρήστο Βογιατζή, Δημήτρη Σινογιάννη και Αντιγόνη Τσιπλακίδη.

Το νέο cd του Μάριου Χατζηχρήστου «Μη φοβάσαι» κυκλοφορεί από την FM Records.

Keywords
Τυχαία Θέματα