«Με βίαζε του Αγίου Βαλεντίνου και δίπλα κοιμόταν η κόρη μου»

Η μητέρα της Λίντσεϊ Λόχαν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό με εικόνες από την κακοποίηση που είχε υποστεί από τον συζυγό της ενώ προχώρησε και σε συγκλονιστικές αποκαλύψει σχετικά με τα 22 χρόνια σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης που έχει υποστεί στα χέρια του.

«Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι η αιτία όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η κόρη μου είναι το γεγονός ότι τα είδε όλα. Τους ξυλοδαρμούς, την κακοποίηση. Την θυμάμαι να με παρακαλάει να μην φύγω από το σπίτι. Μάλιστα εκείνη ήταν που μου είπε να βγω και να τα πω όλα, όταν ξεφυλίζαμε μαζί ένα άλμπουμ και είδαμε τις φωτογραφίες που με δείχνουν να την κρατάω ενώ το μάτι μου είναι μαυρισμένο από το ξύλο που έφαγα».

Αυτό δήλωσε για τον επί 22 χρόνια συζυγό της, Μάικλ, η Ντίνα Λόχαν σε διαδοχικές συνεντεύξεις που έδωσε στην New York Daily News και το Entertainment Tonight. Αν και εκείνο το περιστατικό που σοκάρει είναι η ιστορία για το πως την βίασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1990. «Ο Μάικλ ήταν εθισμένος στην κοκαίνη, όπως όλοι σχεδόν οι χρηματιστές στην Wall Street εκείνη την εποχή. Μόλις είχε βγει μετά από 90 μέρες από την φυλακή, στην οποία μπήκε κατηγορούμενος για απάτη, οπότε -παρόλο που είμαστε σε διάσταση- ήρθε με μια λιμουζίνα στο σπίτι των γονιών μου, ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόμασταν και άρχισε να μου λέει πόσο με αγαπάει. Και μετά με βίασε. Ενώ δίπλα κοιμόντουσαν η Λίντσεϊ και ο Μάικλ Τζούνιορ. Ήξερε ότι δεν μπορούσα να φωνάξω για να μην τους ξυπνήσω και το εκμεταλλεύτηκε».

Μάλιστα η New York Daily News επιμένει ότι έχει στα χέρια της τα επίσημα στοιχειά που δείχνουν ότι η Ντίνα πήγε την επόμενη μέρα και κατάγγειλε τον βιασμό.

Ο ίδιος ο Μάικλ αρνείται την κατηγορία, επιμένοντας πως το σεξ ήταν συναινετικό και πως η πρώην συζυγός του πήγε στην αστυνομία επειδή, όταν τον πήρε τηλέφωνο αργότερα, ήταν έξω και διασκέδαζε με ένα μάτσο μοντέλα.

Ένα ακόμη επεισόδιο από τον ταραγμένο γάμο δυο διαταραγμένων ανθρώπων που έμειναν μαζί 22 χρόνια και απέκτησαν 4 παιδιά.

Πηγή:

Keywords
Αναζητήσεις
κοιμοταν αυτος τη βιαζει
Τυχαία Θέματα