Με αλυσίδες η κυκλοφορία σε πολλές περιοχές της Β. Ελλάδας

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων εξακολουθούν να προκαλούν σε αρκετές περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας τα χιόνια και ο παγετός παρά τη σημερινή βελτίωση του καιρού.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές διευθύνσεις, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται για όσους θα κινηθούν προς τα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν Πέλλας, Σέλι Ημαθίας, Τρία- Πέντε Πηγάδια Νάουσας και Βασιλίτσας Γρεβενών.
Στο νομό Γρεβενών οι αντιολισθητικές

αλυσίδες είναι απαραίτητες στις επαρχιακές οδούς Γρεβενών- Σαμαρίνας, από το 13ο χλμ. έως το 54ο χλμ., Γρεβενών- Περιβολίου, από το 13ο χλμ. έως το 43ο χλμ., Γρεβενών- Μετσόβου, από το 12ο χλμ. έως το 40ο χλμ. και εντός των οικισμών του ορεινού όγκου του νομού.
Στην Καστοριά, αλυσίδες χρειάζονται στα τμήματα των επαρχιακών οδών Καστοριάς- Φλώρινας ,μέσω Βιτσίου, από το 14ο χλμ. έως το 28ο χλμ., Καστοριάς- Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου, από το 25ο χλμ. έως το 55ο χλμ. και Καστοριάς- Αμυνταίου, μέσω Κλεισούρας, από το 20ο χλμ. έως το 28ο χλμ.
Στη Φλώρινα, μετ” εμποδίων γίνεται η κίνηση στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, από το 1ο χλμ. έως το 30ο χλμ., στην εθνική οδό Φλώρινας- Κρυσταλλοπηγής, από το 1ο χλμ. έως το 52ο χλμ., στην παλιά εθνική οδό Φλώρινας- Εδεσσας, μέσω Κέλλης, από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ. και σε όλο το οδικό δίκτυο της πόλης της Φλώρινας.
Στο νομό Κιλκίς αλυσίδες χρειάζονται μόνο στην επαρχιακή οδό Καστανερής- Λιβαδίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα