Μαθήτρια- «δασκάλα» στις κλοπές στην Κατερίνη

Επιστήμη είχε κάνει τις κλοπές στην Κατερίνη μια 18χρονη μαθήτρια η οποία μάλιστα είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο Γενικό Νοσοκομείο αλλά και το Δημαρχείο Κατερίνης.

Δεν δίσταζε ακόμη και να κάνει και αναλήψεις με τις κάρτες που έβρισκε.

Η δράση της 18χρονης μαθήτριας πήρε τέλος όταν τρύπωσε σε ένα γραφείο του νοσοκομείου και «βούτηξε» το πορτοφόλι μίας 39χρονης νοσηλεύτριας μόλις την είδε να βγαίνει, αλλά την αντιλήφθηκε μια

άλλη νοσηλεύτρια που την ανάγκασε να της το παραδώσει. Η μικρή το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να ξεφύγει, αλλά λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας την εντόπισαν και συνελήφθη.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι την περασμένη Παρασκευή είχε τρυπώσει στο γραφείο μίας 45χρονης δικηγόρου και είχε αρπάξει έναν φορητό υπολογιστή αξίας 500 ευρώ και αμέσως μετά έκλεψε το πορτοφόλι μιας 46χρονης μέσα από το γραφείο της στο Δημαρχείο.

Μέσα βρήκε μια κάρτα ανάληψης στην οποία αναγραφόταν το PIN και «σήκωσε» από ένα ΑΤΜ 600 ευρώ! Πάνω της βρέθηκαν 70 ευρώ που είχαν απομείνει και αποδόθηκαν στην 46χρονη. Η… «μακρυχέρα» μαθήτρια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ ερευνάται αν κρύβεται πίσω και από άλλες κλοπές.

Στα Ιωάννινα, δυο Έλληνες ηλικίας 31 και 36 χρόνων έγιναν αντιληπτοί την ώρα που έκλεβαν ανάμεσα στα ρούχα τους διάφορα προϊόντα αξίας 100 ευρώ από ένα πολυκατάστημα. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν αστυνομικούς της… Τροχαίας που βρίσκονταν απ’ έξω και έτσι οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βάιας

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα