Μας κλείνετε το σπίτι…δε θα μας κλείσετε και το στόμα!

Οι συντάκτες του nocomments, όλοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και μέλη της ΕΣΗΕΑ, καταγγέλουμε την πρακτική της Κυβέρνησης να καταθέσει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τροπολογία για την ένταξη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ.

Η Κυβέρνηση γνώριζε εκ των προτέρων ότι η αντίδραση, τόσο της ΕΣΗΕΑ όσο και των υπόλοιπων σωματείων τύπου, θα ήταν σθεναρή

και θα εκφραζόταν με απεργιακές κινητοποιήσεις, κάτι το οποίο προφανώς και επεδίωκε, ώστε οι Πολίτες να μην μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας. Η τρέχουσα εβδομάδα είναι εξαιρετικά σημαντική, λόγω των διαβουλεύσεων και των αποφάσεων που αναμένεται να ληφθούν και είναι σαφές ότι η δημοσιογραφική παρέμβαση θεωρείται από την κυβέρνηση…ενοχλητική.

Οι συντάκτες του  nocomments συμμετείχαμε, εώς τώρα, σε όλες τις κινητοποιήσεις της ΕΣΗΕΑ. Για εμάς, ο λόγος αυτής της απεργίας είναι σαφώς ο σημαντικότερος όλων, γιατί θίγει πλέον τα ασφαλιστικά δικαιώματα τα δικά μας και των παιδιών μας.

Θα συμμετάσχουμε και σε αυτήν την απεργία, χωρίς ωστόσο να κάνουμε το χατίρι και να πέσουμε στην παγίδα της Κυβέρνησης. Γι’αυτό και αποφασίσαμε να μην αφήσουμε τους αναγνώστες του nocomments στο «σκοτάδι», σε σχέση με τα τεκταινομενα και θα δημοσιεύουμε οτιδήποτε αφορά στις κινητοποιήσεις οποιουδήποτε εργασιακού κλάδου, αλλά και οποιαδήποτε πολιτική εξέλιξη, που με δόλιο τρόπο η Κυβέρνηση προσμένει να αποσιωπηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα