Μαρκογιαννάκης: Αντιμέτωπος με κακούργημα για απιστία ο Παπακωνσταντίνου

«Τίθεται θέμα για το κακούργημα της απιστίας περί την υπηρεσία για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου», αποκάλυψε στον Alpha 98 9 ο πρόεδρος της Προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ Χρήστος Μαρκογιαννάκης και εξήγησε ότι «η επιτροπή δεν ερευνά πολιτικές ευθύνες. Εμείς ψάχνουμε ποινικές ευθύνες και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Τέλος».

Παραδέχτηκε ότι «υπήρχαν κάποιες εντάσεις στην Προανακριτική» και ανέφερε ότι «με μία τροποποίηση του κανονισμού θα επιτρέπεται να είναι δημόσια η επιτροπή».

Για τη μέχρι τώρα πορεία

του στην πολιτική ο κος Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι «το σύστημα ποτέ δεν με αγάπησε και δεν με προστάτευσε. Το ζητούμενο είναι να έχουμε ηθικούς, εργατικούς πολιτικούς και αυτοφυείς» και εξέφρασε την άποψη ότι «όλα πηγάζουν από το φόβο να κατηγορηθεί ένας υπουργός ότι μερολήπτησε. Όταν είσαι γενναίος αλλά έρχονται οι κακοήθειες και σε γελοιοποιούν, είσαι στον στόχο».

Για τη σχέση του με τα ΜΜΕ απάντησε «έχω κάνει πολλές αγωγές και μηνύσεις εναντίων δημοσιογράφων. Δεν άφησα όμως να εκδικαστεί καμία»

Τέλος, για το θέμα των πυρκαγιών ανέφερε ότι «θα είναι φέτος μία δύσκολη χρονιά. Είχα στείλει επιστολή στον κ. Δένδια για τις πυρκαγιές» ενώ συγκεκριμένα για την Κρήτη που δοκιμάστηκε τις τελευταίες ώρες ο κος Μαρκογιαννάκης είπε ότι «αν στάθμευε στην περιοχή ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο το πρόβλημα θα λυνόταν».

Keywords
Τυχαία Θέματα