Μαρία Μπεκατώρου: «Το Τηλε-Αστυ ήταν για μένα η… σιγουρίτσα μου. Το «σπίτι» μου, η «γωνίτσα» μου.»

Για την απόφασή της να αφήσει το «Τηλεάστυ» και να μετακομίσει στον ΑΝΤ1 για τα επόμενα 3 χρόνια, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Μπεκατώρου. Σχολιάζοντας τη φετινή τηλεοπτική χρονιά της μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια είπε: «Αρχικά ήμουν και αγχωμένη και μουδιασμένη. Δεν ήξερα όλο αυτό πώς θα λειτουργήσει, δεν ήξερα εγώ η ίδια πώς θα λειτουργούσα μέσα σε αυτό. Όμως, πλέον, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Νιώθω κανονικό

μέλος της παρέας δίπλα στον Γρηγόρη και στον Δημήτρη».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη φημολογούμενη «κόντρα» της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα, είπε: «Ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα στις σχέσεις μας. Δεν αισθάνθηκα στιγμή να παραγκωνίζομαι από τα αγόρια ή να μπαίνω στην άκρη. Έτσι κι αλλιώς ως χαρακτήρας έχω μάθει και να ακούω και να ακολουθώ αν χρειαστεί. Δεν είναι κακό. Από τη μια έχω τον Γρηγόρη, με τόσο μεγάλη πορεία στην τηλεόραση, και από την άλλη τον Δημήτρη, που είναι σημαντικός καλλιτέχνης και έχει κάνει τόσα πράγματα, οπότε γιατί εγώ αν χρειαστεί να μην ακολουθήσω τους δύο αυτούς ανθρώπους; Έχω τόσα να πάρω απ” αυτούς που σίγουρα χαμένη δεν πρόκειται να βγω!».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόφασή της να εγκαταλείψει το «Τηλεάστυ» στο «TV Έθνος»: «Το Τηλε-Αστυ ήταν για μένα η… σιγουρίτσα μου. Το «σπίτι» μου, η «γωνίτσα» μου. Έμεινα σε αυτό είκοσι ολόκληρα χρόνια, γι” αυτό και το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν ένα καλοκαίρι βάσανο για μένα. Δεν χαλάρωσα στιγμή. Ήμουν 24 ώρες το 24ωρο με το δίλημμα αν θα έπρεπε να πω «όχι» στον ΑΝΤ1 ή μήπως έφτασε η ώρα ο κύκλος του Τηλεάστυ να κλείσει. Αφού τον Αντώνη μου τον τρέλανα. Του τσάκισα το νευρικό σύστημα του ανθρώπου μέχρι να αποφασίσω! Πήρα την απόφαση όταν αισθάνθηκα πως αν δεν το έκανα τώρα, δεν θα το έκανα ποτέ. Επειτα από είκοσι χρόνια για πρώτη φορά η διαίσθησή μου μού είπε να το τολμήσω. Είχα να κάνω με μια πρόταση που είχε βάθος χρόνου. Δεν νομίζω να αποφάσιζα να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου αν είχα να κάνω με μια πρόταση εξάμηνη ή μίας μόνο σεζόν. Θα ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια. Πάντως, με το χέρι στην καρδιά σου λέω ότι δεν νιώθω ότι έχω προδώσει τα όσα έλεγα σε σχέση με το Τηλεάστυ και, το κυριότερο, το Τηλεάστυ εξακολουθεί να είναι για μένα η οικογένειά μου».

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα