Μαλέλης: Ανήκω πλέον στον ΣΚΑΪ- Δείτε τι λέει ο ίδιος για την μεγάλη επιστροφή του [βίντεο]

O κύβος ερρίφθη και ο Σταμάτης Μαλέλης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ. Εκεί όπου μεσουράνησε στα μέσα της δεκαετίας του 90 δημιουργώντας μια πρωτοποριακή για την εποχή της ενημερωτική τηλεόραση. Οι εποχές βέβαια άλλαξαν αλλά οι προκλήσεις για τον πιό ευφυή ίσως άνθρωπο της Ελληνικής τηλεόρασης παραμένουν μεγάλες.

Ο ίδιος μετά την περιπέτεια με την υγεία του και το έμφραγμα που υπέστη βγαίνοντας από το νοσοκομείο δήλωσε ότι «θα τα αλλάξει όλα». Η τηλεόραση εδώ και καιρό αναζητά ένα νέο μοντέλο ενημέρωσης που προς το παρόν κανείς τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι δεν έχει βρεί τη «μαγική»

συνταγή της επιτυχίας.

Το πρώτο στοίχημα είναι να μπορέσει κανείς να συναγωνιστεί την αμεσότητα που προσφέρει πλέον στην ενημέρωση το διαδίκτυο. Κάτι δύσκολο αλλά όποιος έχει ιδέες…»ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Όσοι δούλεψαν με τον Σταμάτη Μαλέλη γνωρίζουν πολύ καλά οτι τουλάχιστον από ιδέες δεν στερεύει ποτέ. Όπως γεγονός είναι ότι ευθύνεται για πολλά από τις παθογένειες της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά και για δεκάδες καινοτόμες προσπάθειες. Ελπίζουμε να μπορέσει να φέρει εις πέρας μια καινούρια «άνοιξη» για την ενημέρωση σε καιρούς χαλεπούς για όλους.

Δείτε τι λέει ο Σταμάτης Μαλέλης για την επιστροφή του στο ΣΚΑΪ

Πηγή: naxosnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα