«Κούρεμα» στους μισθούς των παικτών αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό

Συνεδρίασε το μεσημέρι η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού για τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν στον σύλλογο.

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Λεωνίδας Πολέμης, Χρήστος Παναγόπουλος και Δημήτρης Γόντικας ανέλυσαν για αρκετή ώρα τις ενέργειες που θα γίνουν για τη μείωση των εξόδων της ΠΑΕ και κυρίως τις επαφές με τους υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές.

Εντός των ημερών θα κατατεθούν οι αρχικές προτάσεις στους ατζέντηδες τους και θα αρχίσει η διαπραγμάτευση για το «κούρεμα» των αποδοχών τους. Σε

εξέλιξη βρίσκονται οι συνομιλίες με τους Κοσεντίνο και Γκερά για τους Λέτο και Μπουμσόνγκ, ενώ σειρά θα πάρουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές με ασύμφορα συμβόλαια.

Μεταγραφικά θέματα δεν συζητήθηκαν, διότι έχει αποφασιστεί να μην αποκτηθούν ποδοσφαιριστές εάν δεν προηγηθούν αποδεσμεύσεις. Ωστόσο τα τέσσερα μέλη της διοικούσας επιτροπής θα συναντηθούν εκ νέου τη Δευτέρα για να δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

Επιδερμικά, έγινε κουβέντα για τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ χωρίς όμως να προκύψει κάτι σημαντικό. Άλλωστε, οι μέτοχοι και η ΠΑΕ προκήρυξαν, ως όφειλαν, ΑΜΚ στα 28 εκατομμύρια ευρώ και πλέον είναι θέμα του Σαουδάραβα να εμφανίσει και να καταθέσει τα χρήματα.

Πηγή: contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα