«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Νέλσον»

Με το σίριαλ για την απόκτηση του Νικ Καλάθη να μην έχει αίσιο τέλος, οι «πράσινοι» ήδη εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυσή τους στην περιφέρεια κι ο εκλεκτός φαίνεται ότι βρέθηκε στο πρόσωπο του Νέλσον. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sportskacentrala.com» της Σερβίας, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται… προ των πυλών του Τριφυλλιού, παρ” ό,τι έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 29χρονος άσος έστειλε επιστολή πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα του ζητώντας την εξόφληση των δεδουλευμένων του για να παραμείνει

στον σύλλογο. Με δεδομένο ωστόσο ότι όπως φαίνεται δεν είδε το… χρώμα του χρήματος, μπορεί αν πάσα ώρα να διεκδικήσει την ελευθέρας του και είναι έτοιμος να το πράξει όπως όλα δείχνουν.

Οι Σέρβοι μάλιστα τονίζοντας πως η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη και η ο παίκτης… καθ” οδόν για Αθήνα, μιας κι απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

O ύψους 1,89μ. γκαρντ που υποβλήθηκε πρόσφατα σε αρθροσκόπηση, είχε την περσινή σεζόν στην Αδριατική Λίγα 9,8 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ κατά μ.ο., ενώ σε 10 αγώνες στην Ευρωλίγκα όπου τέθηκε αντιμέτωπος και του Παναθηναϊκού, μέτρησε 11,2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.

Πηγή: gazzetta

Keywords
Τυχαία Θέματα